“Φοβήθηκαν Τσίπρας & Μησοτάκης το Survivor;”

0

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος, οι πολιτικοί αρχηγοί είχαν συνεννοηθεί ώστε οι χθεσινές ομιλίες τους στη Βουλή να μην πέσουν πάνω στην προβολή του Survivor, και να μην βρεθούν αντιμέτωποι με τη μεγάλη θεαματικότητα του παιχνιδιού.

Η συνεννόηση αυτή φαίνεται να προκάλεσε και την ένταση από την πλευρά της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και της Φώφης Γεννηματά, που διαμαρτυρήθηκε στον Ν. Βούτση επειδή η δευτερολογία Τσίπρα προηγήθηκε της δικής της ομιλίας.

Έντονη, για τον ίδιο λόγο, ήταν η αντίδραση και του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου ανέβασε καυστικό tweet για το θέμα. Έγραψε συγκεκριμένα:

Είναι απλά ντροπή, δεν έδωσαν το λόγο στην κα Γεννηματά γιατι ο κ. Τσίπρας δεν θέλει να αναμετρηθεί με το Survivor! Ντροπή και μόνο ντροπή!

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Καταγγελία για φίδια στη Νησίδα (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΟι αλλαγές σε Λύκειο και Πανελλαδικές
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.