Πρωτομαγιά 2017: Αρκετή κίνηση στο (ανατολίτικο) παζάρι της Νέας Φιλαδέλφειας

0

Αρκετή κίνηση από προσέλευση κόσμου είχε το παζάρι της Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας την πρώτη μέρα (Σάββατο) αλλά και την Κυριακή το πρωί.

Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ της FX η προσέλευση του κόσμου δεν συνδυάστηκε και με μεγάλη αύξηση τζίρου στα καταστήματα της πόλης λαμβάνοντας φυσικά υπόψιν ότι έτσι ή αλλιώς τα Σάββατα η κίνηση είναι πάντα αυξημένη.

Σήμερα το βράδυ της Κυριακής που είναι η κορύφωση του 3μερου αναμένονται στην πόλη μας χιλιάδες επισκέπτες. Όπως βέβαια έχουμε παρατηρήσει, τα τελευταία χρόνια της κρίσης, οι περισσότεροι επισκέπτες κάνουν βόλτες ανάμεσα από τους πάγκους των μικροπωλητών, ψωνίζουν λιγότερο και αποχωρούν χωρίς να συνεχίσουν την διασκέδασή τους στα καταστήματα της περιοχής.

Κατά τα άλλα και ο φετινός εορτασμός της Πρωτομαγιάς (μόνο κατ΄όνομα) είναι μια από τα ίδια. Ανατολίτικο παζάρι…


2014 – Προεκλογικό πρόγραμμα της σημερινής δημοτικής αρχής:

Προεκλογικό πρόγραμμα 2014 “Δύναμης Πολιτών”

 

Προηγούμενο άρθροΚύκλωμα διαφθοράς με “άκρες” σε Δικαιοσύνη, πολιτικούς και Εκκλησία
Επόμενο άρθρο“Γκρίζες ζώνες ως το… τουρκικό Αγαθονήσι”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.