Νέα Φιλαδέλφεια: Νέα κλοπή και εμπρησμός αυτοκινήτου από τους ληστές χρηματοκιβωτίων

0

Σε ένα ακόμη «χτύπημα» μιας από τις «συμμορίες των χρηματοκιβωτίων» που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης  στον Γέρακα, οι ληστές χρησιμοποίησαν αυτοκίνητο που είχε  δηλωθεί κλεμμένο πριν από τέσσερις ημέρες, στη Νέα Φιλαδέλφεια και μετά το πέρας των εγκληματικών τους πράξεων το έκαψαν μαζί με δύο χρηματοκιβώτια στην οδό Κεραμιδίου στο Μενίδι!

Να σημειώσουμε ότι την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου το ξημέρωμα στη Νέα Φιλαδέλφεια και συγκεκριμένα στην περιοχή Απομάχων, έκλεψαν από την οδό Δράμας Ι.Χ. μάρκας BMW (X5), πήγαν στις εγκαταστάσεις «μπισκότα Παπαδοπούλου» στη θέση Μάδαρο Θήβας, έδεσαν τους δύο φύλακες, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν το χρηματοκιβώτιο. Τελικά άρπαξαν από τους φύλακες 300 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Έπειτα (4:30) έξι με εφτά άτομα που επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα (BMW το ένα) έφτασαν στο 52ο χλμ Αθηνών-Λαμίας, στους Μύλους Ασωπού. Στις εγκαταστάσεις δεν υπήρχε φύλακας, οι ληστές ανέβηκαν ανενόχλητοι στον 2ο όροφο και άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο. Μία ώρα αργότερα βρέθηκε το BMW Χ5 καμένο, στην Ιπποκράτειο Πολιτεία…

Αναλυτικά

Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 03:30, έξι άγνωστοι δράστες μπήκαν στο ισόγειο κτιρίου, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κομοτηνής και Ημαθίας, όπου στεγάζονται τα γραφεία διαφημιστικής εταιρίας. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν πήραν από εκεί κάτι. Στη συνέχεια, με βαριοπούλες έριξαν τη μεσοτοιχία και πέρασαν στα γραφεία εταιρίας γραφικής ύλης από όπου σήκωσαν ένα χρηματοκιβώτιο.

Ακολούθως, με τον ίδιο τρόπο, μπήκαν στα γραφεία άλλης διαφημιστικής εταιρείας που στεγάζεται στο ίδιο κτίριο, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει διαπιστωθεί εάν έχουν κλέψει κάτι από τον συγκεκριμένο χώρο. Οι δράστες διέφυγαν με αυτοκίνητο. Σημειώνεται, ότι στις 05:30 το πρωί, εντοπίστηκε καμένο αυτοκίνητο στην οδό Κεραμιδίου, στις Αχαρνές, μέσα στο οποίο υπήρχαν δύο άδεια χρηματοκιβώτια. Η κλοπή του αυτοκινήτου

ΠΗΓΗΦωτογραφίες νέα κλοπής από Βίντεο Alpha TV
Προηγούμενο άρθροΠρωτομαγιά 2017: Το πρόγραμμα εκδηλώσεων στη Νέα Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα
Επόμενο άρθροΠρωτομαγιά 2017: Οι αλλαγές δρομολογίων ΟΑΣΑ στη Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.