Υπερψηφίστηκε η τροπολογία

0

Το ελληνικό κοινοβούλιο υπερψήφισε την τροπολογία (Τροποποιήσεις διατάξεων της δασικής νομοθεσίας και άλλες διατάξεις) μέσω της οποίας παρακάμπτεται Δήμος και μάλιστα με θετική ψήφο από όλα τα κόμματα (εκτός ΚΚΕ).

Στην ΑΕΚ όχι μόνο βλέπουν πως πλέον μπαίνουν στην τελική ευθεία προκειμένου να ξεκινήσει το έργο της κατασκευής του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αλλά αισθάνονται και δικαιωμένοι από το γεγονός πως η τροπολογία ψηφίστηκε απ’ όλα τα κόμματα (πλην του ΚΚΕ που όμως καταψήφισε ολόκληρο το νομοσχέδιο έτσι κι αλλιώς και οι λόγοι δεν αφορούν την ΑΕΚ και το γήπεδο). Και προφανώς στην ΑΕΚ θεωρούν, πως αυτή η ευρεία πλειοψηφία με την οποία πέρασε η τροπολογία, είναι και μια απάντηση προς πάσα κατεύθυνση. «Σύσσωμος σχεδόν ο πολιτικός κόσμος της χώρας αναγνώρισε το δίκαιο του αιτήματος της ΑΕΚ και δικαίωσε τις τεράστιες προσπάθειες που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια για το μεγάλο ονείρου του κόσμου της ομάδας μας» ήταν αυτά που έλεγαν αμέσως μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, οι άνθρωποι της Ένωσης…

Προηγούμενο άρθροΒόμβα δίπλα στο Λεωφορείο της Ντόρτμουντ πριν τον αγώνα με την Μονακό
Επόμενο άρθρο“Ληγμένο κοτόπουλο: Από λήξη σε λήξη… των λέξεων!”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.