Ο Δήμος διαψεύδει την καταγγελία για το “ληγμένο κοτόπουλο”

0

Μετά την καταγγελία για “Ληγμένο κοτόπουλο που έδωσε το Κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου σε ανάπηρη!“, ο Δήμος προέβη σε διάψευση με την παρακάτω ανακοίνωση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα, Τρίτη 11/04/2017 πληροφορηθήκαμε με ιδιαίτερη έκπληξη ότι έγινε καταγγελία στην τηλεόραση του ANT1 ότι δήθεν έγινε διανομή ληγμένου κοτόπουλου από το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας. Η έκπληξή μας ενισχύθηκε από το γεγονός ότι δε ζητήθηκε καν η άποψη ή η πληροφόρηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης από το ΜΜΕ που ανέδειξε την πληροφορία και τα μέσα που την αναπαρήγαγαν.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας και την αποφυγή εντυπώσεων που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα:
– δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δε δόθηκε ληγμένο ή καθ’ οιονδήποτε τρόπο αλλοιωμένο κοτόπουλο από το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο και ότι μεριμνούμε για την ορθή συντήρηση όλων των προϊόντων (νωπών ή μακράς διαρκείας) που διανέμουμε στους ωφελούμενους.
– δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν διανέμονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο προϊόντα του προγράμματος ΤΕΒΑ.
-διαψεύδουμε ότι έγινε κάποιου είδους συνομιλία με την Αντιδήμαρχο, Δημοτικό Σύμβουλο ή τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης.
Με τις ευχές μας για Καλή Ανάσταση,

Ο Πρόεδρος της
Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος

Ευάγγελος Κουμαριανός

Προηγούμενο άρθροΔήμος Φ.Χ.: “Κατέρρευσαν οι ισχυρισμοί ότι παρανομεί ο Δήμος”
Επόμενο άρθροΒουλή: Οι τοποθετήσεις βουλευτών για το γήπεδο της ΑΕΚ 
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.