Ο Α.Ο.Π. Χαλκηδονικός ευχαριστεί:

0

Λάβαμε την παρακάτω επιστολή:

Η διοίκηση του Χαλκηδονικού ευχαριστεί τους φίλους του συλλόγου που έδωσαν συγκλονιστικό παρόν στο γήπεδο. Η παρουσία 300 φιλάθλων ήταν κάτι πρωτόγνωρο για αγώνα Γ´ κατηγορίας ΕΠΣΑ που συνοδεύτηκε μόνο από παρότρυνση προς τους παίκτες, επευφημίες και θερμά χειροκροτήματα. Η διοίκηση συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όπως και τους παίκτες της ΑΕΜ και τους οπαδούς της Μεταμόρφωσης που συμπεριφέρθηκαν άψογα και αυτό βοήθησε να διεξαχθεί ένα εξαιρετικό παιχνίδι σε πολιτισμένη ατμόσφαιρα. Ο Χαλκηδονικός συγχαίρει επίσης τον διαιτητή Σφακιανάκη και τους βοηθούς του, Νικολάου και Αλάμπεη, για την άριστη διαιτησία τους σε ένα κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι καθώς τέτοιες διαιτησίες κοσμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Επίσης το Δ.Σ. του Α.Ο.Π. Χαλκηδονικός ευχαριστεί τον δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο και τους δημοτικούς συμβούλους Ν. Φιλαδέλφειας/Ν. Χαλκηδόνας που παρακολούθησε το παιχνίδι και στάθηκε στο πλευρό της ομάδας. Ευχές σε όλους για Χαρούμενη Ανάσταση!
Εκ μέρους του ΔΣ
Πρόεδρος                          Γενικός Γραμματέας

Ιωάννης Δάρας                     Κωνσταντίνος Γκολφινόπουλος

 

Προηγούμενο άρθρο“Δεν θα ζήσω σε εδάφη γκιαούρηδων”
Επόμενο άρθροΗ Ένωση Γονέων ΝΦ-ΝΧ συγχαίρει:
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.