Νέο τριπλό χτύπημα από τους ληστές χρηματοκιβωτίων

0

Κυριολεκτικά ασταμάτητη η δράση των ληστών των χρηματοκιβωτίων. Αυτή την φορά με ένα χτύπημα στον Γέρακα έβαλαν στο στόχαστρό τους τρεις διπλανές επιχειρήσεις, ισοπεδώνοντας μάλιστα τις μεσοτοιχίες με βαριοπούλες.

Αυτή την φορά, αν ήταν βεβαίως οι ίδιοι και όχι μιμητές τους, μισή ώρα μετά τις 3 τα ξημερώματα, στη συμβολή των οδών Κομοτηνής και Ημαθίας 10, στον Γέρακα, έξι δράστες παραβίασαν παράθυρο ισογείου στην διαφημιστική εταιρεία Foss Productions και εισήλθαν στο εσωτερικό της, απ’ όπου δεν διαπιστώθηκε μέχρι στιγμής αν έχουν πάρει κάτι, στη συνέχεια, έσπασαν με βαριοπούλα την μεσοτοιχία και εισήλθαν σε παρακείμενη επιχείρηση εμπορίας γραφικής ύλης, από την οποία αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο.

Δεν σταμάτησαν εκεί όμως, αφού πάλι με βαριοπούλες έσπασαν και την επόμενη μεσοτοιχία και εισήλθαν στην τρίτη, επίσης παρακείμενη επιχείρηση, στην διαφημιστική εταιρεία Ogilvy, από την οποία επίσης δεν διαπιστώθηκε μέχρι στιγμής αν πήραν κάτι και στη συνέχεια διέφυγαν με ένα TOYOTA COROLLA, το οποίο εντοπίστηκε από την Αστυνομία, περίπου μισή ώρα μετά τις 5 το πρωί, εγκαταλελειμμένο και καμένο στη συμβολή των οδών Κεραμιδίου και Νούση στο Μενίδι, και στο εσωτερικό του βρέθηκαν δύο άδεια χρηματοκιβώτια.

Για το αυτοκίνητο προέκυψε πως είχε δηλωθεί κλοπή από την Κυριακή του Θωμά, από την Νέα Φιλαδέλφεια. Παρά τις έρευνες της Αστυνομίας δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός των δραστών ούτε αυτή την φορά.

ΠΗΓΗnews247.gr
Προηγούμενο άρθρο“Εθελοντισμός στον Δήμο – Προβληματισμός εξ΄αριστερών & εκ΄δεξιών”
Επόμενο άρθροΟ Δήμος διαψεύδει δημοσιεύματα που τον στοχοποιούν
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.