Ηγουμενίτσα: Σκότωσε τον εραστή της γυναίκας του

0
Αρχείο

Ένα απίστευτο έγκλημα σόκαρε τα μεσάνυχτα την τοπική κοινωνία της Ηγουμενίτσας με έναν 59χρονο άντρα, πυροσβέστη στο επάγγελμα, να πυροβολεί και να σκοτώνει τον εραστή της γυναίκας του, ηλικίας 48 ετών.


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ηγουμενίτσας από την άγρια δολοφονία που σημειώθηκε τη νύχτα.

Το έγκλημα έγινε στη μία μετά τα μεσάνυχτα, σε κεντρικό σημείο της πόλης, έξω από το κλειστό γυμναστήριο.

Δράστης ένας 59χρονος πυροσβέστης, ο οποίος πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν άλλο 48χρονο άνδρα.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα η γυναίκα είχε ραντεβού με το θύμα στο γυμναστήριο της Ηγουμενίτσας στο Λαδοχώρι. Ο σύζυγός της, την είχε ακολουθήσει, παίρνοντας μαζί και την κυνηγετική καραμπίνα που διατηρούσε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αφού πρώτα λογομάχησε μαζί τους, πυροβόλησε δύο φορές τον 48χρονο, μία στα πόδια και μία στον θώρακα και ακολούθησε ένας τρίτος πυροβολισμός εναντίον της συζύγου του την οποία τραυμάτισε στα πόδια.

Ο δράστης στη συνέχεια τηλεφώνησε στην αστυνομία και παρέμεινε στον τόπο του εγκλήματος μέχρι την στιγμή που έφτασαν τα περιπολικά. Παραδόθηκε και σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το EpirusPost παραμένει απολύτως ψύχραιμος. Από την αστυνομία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η 47χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Φιλιατών και έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Το θύμα, έμπορος στο επάγγελμα, είναι πατέρας δυο παιδιών, το ίδιο και ο θύτης. Τα παιδιά του θύματος είναι ηλικίας 16 και 19 ετών και τα παιδιά του δράστη 19 και 21 ετών.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αφού πρώτα λογομάχησε μαζί τους, πυροβόλησε δύο φορές τον 48χρονο, μία στα πόδια και μία στον θώρακα και ακολούθησε ένας τρίτος πυροβολισμός εναντίον της συζύγου του την οποία τραυμάτισε στα πόδια.

Σύμφωνα με άτομο από το περιβάλλον του θύματος ο 48χρονος και η 47χρονη διατηρούσαν χρόνια παράνομο δεσμό… Ο 59χρονος όμως πυροσβέστης δεν άντεξε άλλο αυτό που συνέβαινε και σε μια στιγμή απελπισίας άρπαξε το όπλο του, σκοτώνοντας τον εραστή της γυναίκας του και τραυματίζοντας την ίδια.

«Γνώριζα και τα δυο άτομα, τι να σας πω για αυτό το τραγικό περιστατικό; Σε αυτές τις περιπτώσεις πάντα συνηθίζεται να λέμε καλός, εξαιρετικός κλπ, ήταν και οι δυο εξαιρετικοί οικογενειάρχες τίποτα άλλο. Ο δεσμός που είχαν ήταν γνωστός εδώ και αρκετά χρόνια, πολλά θα έλεγα. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα» είπε άτομο από το περιβάλλον του θύματος μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr.

Προηγούμενο άρθροΠρωτομαγιά 2017: Οι αλλαγές δρομολογίων ΟΑΣΑ στη Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα
Επόμενο άρθροΗ λέξη “φρίκη” έχασε το νόημά της…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.