Γηπέδο ΑΕΚ: Κατατέθηκε η τροπολογία που ξεπερνά τον Δήμο!

0


Ανοίγει ο δρόμος για την

κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, αφού κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για τις υψομετρικές μελέτες και αφορά και στην “Αγιά Σοφιά”. Πλέον αναμένεται να ψηφιστεί και να πάρει η ΑΕΚ την άδεια για να ξεκινήσουν οι εργασίες, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Η τροπολογία συμπεριλήφθηκε στο νομοσχέδιο για τους δασικούς χάρτες και την υπογράφουν 5 Υπουργοί. Η αλλαγή έγκειται στο γεγονός ότι πλέον η άδεια για τις υψομετρικές μελέτες (που δεν υπέγραφε ο Δήμος της Νέας Φιλαδέλφειας) για αθλητικές εγκαταστάσεις άνω των 15.000 θέσεων σε όλη τη χώρα περνά πλέον στην Αρμοδιότητα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Μάλιστα η τροπολογία ισχύει και για εκκρεμείς υποθέσεις, ώστε να περιλαμβάνεται και η περίπτωση του γηπέδου της ΑΕΚ. Το νομοσχέδιο έχει τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος, κάτι που σημαίνει ότι θα ψηφιστεί άμεσα. Με το 10ήμερο που χρειάζεται για να δημοσιευτεί στο ΦΕΚ, είναι πιθανό η ΑΕΚ να έχει την άδεια για τις εργασίες και μέσα στο μήνα αυτό.

Προηγούμενο άρθροΑρης Βασιλόπουλος: “Δεν θέλουμε γκέτο προσφύγων στην πόλη μας”
Επόμενο άρθροΝέο χτύπημα! Φορτηγό έπεσε πάνω σε κόσμο στη Στοκχόλμη…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.