Ο “Νεανίας 50+” θα δημοσιεύσει την επίσημη δημοσκόπησή του;;;

0

Μάθαμε ότι ο “Νεανίας 50+” έκανε επίσημη δημοσκόπηση

Με Ερώτημα:  “Τι θα ψηφίζατε αν σήμερα γίνονταν Δημοτικές εκλογές στην πόλη μας;;;” Ακριβώς το ερώτημα που είχαμε κάνει στην ηλεκτρονική ψηφοφορία μας, για την οποία μας “απείλησε” «ότι θα μας βάλει φυλακή» αν δημοσιοποιήσουμε τα αποτελέσματά της!!!

Αφού πρώτα επιχείρησε πάνω από 500+ φορές -χωρίς επιτυχία- να ψηφίσει 500+ φορές τον εαυτό του!!!

Ο εκλεγμένος αιρετός, ο οποίος κατέχει (πόσο συμβατό & ηθικό αλήθεια…) τοπικά μέσα ενημέρωσης και εταιρία δημοσκόπησης, έκανε επίσημη δημοσκόπηση που περιελάμβανε και τον εαυτό του!!!

Περιμένουμε με ανυπομονησία τα αποτελέσματά της. Τα επίσημα από επίσημη εταιρία παρακαλώ… Αν δεν τα βγάλει στη δημοσιότητα, σημαίνει ότι, ο “Νεανίας 50+” δεν είναι μόνο ανύπαρκτος πολιτικά αλλά απλά ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ (πολιτικά)…

Περιμένουμε με αγωνία…

#neanias50+

Προηγούμενο άρθρο“Λαβράκι” με ποτά-“μπόμπες”… έτοιμες για κατανάλωση!
Επόμενο άρθροΝέο δημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη με 14 θέματα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.