Εξελίξεις για Γήπεδο ΑΕΚ; Ο Τσίπρας τα “δίνει όλα” σε Βασιλόπουλο; Θα τα “πάρει” η Δύναμη Πολιτών;;;

0

Σοβαρές εξελίξεις (θετικές ή αρνητικές) φαίνεται ότι θα έχουμε από τη νέα εβδομάδα, για το γνωστό ζήτημα του γηπέδου… το οποίο έχει “ταλαιπωρήσει” την πόλη μας με όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα…

Σήμερα, Σάββατο (18/03), η αθλητική εφημερίδα Live Sport έγραψε στο πρωτοσέλιδό της: “ΥΠΟΓΡΑΨΕ (ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΕ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ”, γράφοντας ότι, “Ο πρωθυπουργός προσπαθεί να πείσει τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, να βάλει την υπογραφή που απομένει για το γήπεδο της ΑΕΚ. Ο κ. Τσίπρας δεν θέλει να παρακάμψει τον Άρη Βασιλόπουλο, έχει έρθει σε επαφή μαζί του και έχουν συζητήσει όλες τις λεπτομέρειες επί του θέματος. Η συζήτηση Τσίπρα-Βασιλόπουλου, γίνεται στα πλαίσια της πρόθεσης του πρωθυπουργού να προσφέρει η Πολιτεία στον Δήμο σημαντικά οφέλη (σχετικά με το Άλσος, με χώρους στάθμευσης κλπ) που θα αφορούν την ανάπλαση της εικόνας της πόλης και στα πλαίσια της πρωτοβουλίας του να αποκτήσουν γήπεδα η ΑΕΚ και ο Παναθηναικός στο Γουδί. Αναφέρει επίσης ότι, ο κ. Τσίπρας θα επιδιώξει να ικανοποιήσει τον κ. Βασιλόπουλο και εκείνος να βάλει την υπογραφή του για το γήπεδο της ΑΕΚ, ώστε να εκδοθεί άμεσα η οικοδομική άδεια και να ξεκινήσουν οι εργασίες.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας –σύμφωνα με το ρεπορτάζ της FX το τελευταίο διάστημα– είναι πέρα για πέρα αληθινό. Η κυβέρνηση, θέλοντας να δώσει ένα τέλος στο ζήτημα που “ταλαιπωρεί” με αρνητική δημοσιότητα την πόλη μας και βεβαίως να ικανοποιήσει και το λαϊκό αίσθημα των εκατομμυρίων φιλάθλων της “Ενωσης”, πήρε το θέμα του γηπέδου πάνω του! Σύμφωνα με κάποιες μη επιβεβαιωμένες απόλυτα πληροφορίες, προσφέρει στον Δήμο μας -για να μην είναι απέναντι από την κατασκευή του γηπέδου- όλα σχεδόν τα “ανταποδοτικά” που έχει ζητήσει η διοίκηση του Αρη Βασιλόπουλου. Χρηματοδότηση για μεταφορά και στέγαση του σταθμού μεταφόρτωσης απορριμάτων αλλά και του πάρκινγκ οχημάτων του δήμου, από τον εδώ και χρόνια παράνομο χώρο που στεγάζεται στο άλσος Νέας Φιλαδέλφειας. Παραχώρηση στον δήμο της έκτασης του Πετάλου Νησίδας (πίσω από το κοιμητήριο, στις όχθες του Κηφισού ποταμού) για να γίνει πάρκο, πράσινος χώρος και αθλητικές εγκαταστάσεις), δημιουργία χώρων στάθμευσης στη Νέα Χαλκηδόνα κλπ…

Εαν επιβεβαιωθούν τα παραπάνω και γνωρίζοντας όλοι μας ότι το γήπεδο θα κατασκευαστεί αργά ή γρήγορα (με στήριξη και της πλειοψηφίας των κομμάτων της βουλής) τότε αναμένουμε από τον δήμαρχο να “κλείσει” το ζήτημα του γηπέδου παίρνοντας τα ανταποδοτικά τα οποία θα δώσουν λύσεις σε προβλήματα που ταλανίζουν τον δήμο μας εδώ και δεκαετίες. Αυτό λέει βεβαία η κοινή λογική. Κοινή λογική, που αν υποθέσουμε ότι ο δήμαρχος την έχει, είμαστε απολύτως σίγουροι ότι “δεν θέλουν να την έχουν” πολλά μέλη της διοίκησης και της παράταξής του, της “Δύναμης Πολιτών”. Ελπίζουμε, να την αποκτήσουν όλοι τους για το καλό της Νέας Φιλαδέλφειας. Να βάλουν την μικροπολιτική στην άκρη και να σταθούν στο ύψος των κρίσιμων -για το μέλλον της πόλης μας- περιστάσεων. Εαν εξακολουθήσουν να το παίζουν “επαναστάτες” για να γίνουν αρεστοί στην πολύ μικρή μειοψηφία που τους στηρίζει, το γήπεδο γίνει χωρίς η πόλη μας να πάρει το παραμικρό ανταποδοτικό και την μετατρέψουν μάλιστα σε μόνιμο πεδίο μάχης, στο οποίο οι ΜΕΝ θα λένε “νικήσαμε και η πόλη μας ανήκει“, οι ΙΔΙΟΙ θα παίζουν “επαναστατικό αντάρτικο” για να έχουν λόγο ύπαρξης… τότε λυπούμαστε, αλλά θα είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για ότι χάσει η πόλη μας!!!

Και ο δήμαρχος φυσικά, θα καταδειχτεί στην ιστορία ως ο μοναδικός υπαίτιος! Οι άλλοι γρήγορα θα ξεχαστούν…

Προηγούμενο άρθρο“Παραπλανητικό”… “Φλόγες στο άλσος Ν.Φ.” & από τοπικό ΜΜΕ, φιλικότατο, Δημοτικού συμβούλου!
Επόμενο άρθροΣυλλέκτης Χρυσών…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.