Χτύπησαν πάλι οι “ληστές χρηματοκιβωτίων;”

0
Αρχείο
Αρχείο

Το ενδεχόμενο να πρόκειται για τη συμμορία που «χτυπάει» χρηματοκιβώτια εταιρειών, εξετάζει η αστυνομία μετά την απόπειρα ληστείας που σημειώθηκε, τα ξημερώματα, σε επιχείρηση εμπορίας αλιευμάτων, στο Κορωπί.

Ειδικότερα, στις 2:30, τρεις δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, αφού έσπασαν με λοστό την πόρτα της κυρίας εισόδου της εταιρείας, που βρίσκεται στην οδό Δημοκρίτου, ακινητοποίησαν, με την απειλή μαχαιριού το φύλακα και στη συνέχεια τον ανάγκασαν να τους οδηγήσει στο σημείο όπου βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο.

Παρά τις επίμονες προσπάθειές τους, όμως, δεν μπόρεσαν να το ανοίξουν και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Η αστυνομία αναζητά τους δράστες.

Αυτό που τώρα προβληματίζει τους αστυνομικούς είναι αν πρόκειται όντως για την γνωστή ως σπείρα των χρηματοκιβωτίων καθώς μέχρι σήμερα η συγκεκριμένη σπείρα είχε κάνει χτυπήματα μόνο σε εταιρείες που βρίσκονται στον άξονα της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας.

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΔημοσίευμα: “Να γιατί ο Βασιλόπουλος δεν βάζει υπογραφή”
Επόμενο άρθροΑνακοινώσεις-Ενημερώσεις του Δήμου Φ.Χ.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.