Ο χορός στριπ στο “Ρουμανία Έχεις Ταλέντο” που έγινε viral (video)

0

Η νεαρή Antonina Goloseeva είναι 20 ετών, κατάγεται από τη Μολδαβία και έλαβε μέρος στο show “Ρουμανία Έχεις Ταλέντο”.

Η τελευταία εμφάνιση της ήταν εντυπωσιακή και δικαίως έλαβε τον χαρακτηρισμό από τους κριτές που την αντάμειψαν με θετικές ψήφους, ως “κορίτσι-λάστιχο”.

Η νεαρή είναι επαγγελματίας χορεύτρια και στο νούμερο της παρουσίασε έναν συνδυασμό μοντέρνας και σύγχρονης χορογραφίας, εντυπωσιάζοντας το κοινό με την ευελιξία της. Ο χορός της ονομάζεται “strip plastic dance”. Παρά το όνομά του, το συγκεκριμένο είδος χορού δεν συμπεριλαμβάνει σε καμία περίπτωση το γδύσιμο της χορεύτριας ούτε το άγγιγμα των ερωτογενών ζωνών του σώματός της.

Στις δηλώσεις της ανέφερε πως στόχος της είναι να σπάσει τα στερεότυπα που σχετίζονται με τον αισθησιακό χορό.

“Τον συνδέουν μόνο με τα strip club αλλά δεν είναι έτσι. Εμένα δεν με ενδιαφέρει να εργαστώ ποτέ σε κάτι τέτοιο”, ανέφερε μπροστά στους κριτές μετά τον χορό της. “Δεν θα χορέψω ποτέ σε club. Θέλω να προωθήσω το συγκεκριμένο είδος χορού επειδή συνδυάζει τη θηλυκότητα με τη δύναμη”, πρόσθεσε η νεαρή.

ΠΗΓΗdailymail.co.uk
Προηγούμενο άρθροΣκότωσαν με όπλο την Φώκια-Μασκοτ της Ίου…
Επόμενο άρθρο“Μια πραγματικότητα που αποκρύπτεται έντεχνα”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.