Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενίσχυσε το συσσίτιο απόρων της Παναγίτσας Ν.Φ.

0

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενίσχυσε το συσσίτιο απόρων που διοργανώνει η Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πρόκειται για ένα μεγάλο κοινωνικό έργο που συντελείται καθημερινά στην αίθουσα συσσιτίων της μονής, στο οποίο συνέδραμε και η χορηγός εταιρεία της ΠΑΕ ΑΕΚ «Γευσήνους» με ποσότητα τροφίμων που αντιστοιχεί σε 80 μερίδες καθημερινά για 15 μέρες!

Το παρόν έδωσαν συμβολικά και ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ Μιχάλης Μπακάκης, Γιάννης Ανέστης και Ρόναλντ Βάργκας, μεταφέροντας τις ευχές και τη συμπαράσταση όλης της ΑΕΚ στην προσπάθεια που γίνεται.
Τους παίκτες υποδέχθηκαν ο Αρχιμανδρίτης Παντελεήμων Παπασυννεφάκης και οι κυρίες που βοηθούν καθημερινά στο έργο της ενορίας.

Όσοι θα ήθελαν να συνδράμουν στο κοινωνικό έργο της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου, μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 210-2511296.

Προηγούμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Βασιλόπουλος & Ανδριόπουλος μαζί στην ΕΡΤ!
Επόμενο άρθροΚυκλοφορεί! Δείτε το πρωτοσέλιδο της νέας Fx-news!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.