Εκδηλώσεις για τα ποδοσφαιρικά “γενέθλια” του Βαγγέλη Γιανακουδάκη

0
Ο Βαγγέλης Γιαννακουδάκης, με τους Θοδωρή Αλέξη & Γρηγόρη Ροπόκη, στον πρόσφατο αγώνα παλαιμάχων του Απόλλωνα Σμύρνης με τη Νέα Ιωνία, για τις εκδηλώσεις του “Μπλόκου της Καλογρέζας”

Σειρά εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν

για τα ποδοσφαιρικά “γενέθλια” του Βαγγέλη Γιαννακουδάκη τ.διαιτητή FIFA, για τη συμπλήρωση 50 ετών ενασχόλησης του με το ποδόσφαιρο ερασιτεχνικό και επαγγελματικό.

Ως γνωστό ο Βαγγέλης Γιαννακουδάκης, ως φοιτητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε ηλικία 20 ετών, ειχε εγγραφεί στη σχολή διαιτησίας ποδόσφαιρου και έκτοτε ανελλιπώς ασχολείται με το άθλημα. Τα τελευταια 20χρονια ασχολήθηκε με τις ακαδημίες. Κατά γενική ομολογία πέτυχε αυτός και οι συνεργάτες του πάρα πολλά. Η πρώτη εκδήλωση θα ξεκινήσει αποτη Νέα Φιλαδέλφεια όπου υπηρέτησε ο “δάσκαλος” σαν καθηγητής φιλόλογος 30 χρόνια. Θα συνεχίσει σε Πειραιά Ήπειρο και Εύβοια όπου “πέρασε” σαν διαιτητής αλλά και σαν υπεύθυνος υποδομών ποδοσφαίρου. Σε αυτές τις εκδηλώσεις θα μιλήσουν επώνυμοι του αθλήματος, ερασιτέχνες και επαγγελματίες αλλά και ο ίδιος θα αναφερθεί στα “πεπραγμένα” του.

Με αγάπη στο ποδόσφαιρο χωρίς καταγγελίες και άλλα… θα κάνει επίσης αναφορά στο υπό έκδοση βιβλίο του “εμπειρίες ζωής”. Τις εκδηλώσεις θα διοργανώσει ο Αθλητικός Σύλλογος Φίλων Ευ Αγωνίζεσθαι.

Την Παρασκευή (24/3) ο “δάσκαλος” σας περιμένει σε γνωστή ταβέρνα της Νέας Φιλαδέλφειας.

Προηγούμενο άρθρο“Μια πραγματικότητα που αποκρύπτεται έντεχνα”
Επόμενο άρθροΗ εκδήλωση της τοπικής Ν.Δ.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.