Εγκρίθηκε! Σύντομα γήπεδο Beach Volley στη Νέα Φιλαδέλφεια! (video)

3

Στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας,

που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (05/03) το πρωί και κάτω από δρακόντεια μέτρα αστυνομικής προστασίας –μετά τα τελευταία γεγονότα– , στο 14ο και τελευταίο θέμα ημερησίας διάταξης, συζητήθηκε η: “παραχώρηση χρήσης αθλητικού χώρου – γηπέδου και αίθουσας για στέγαση γραφείων και έδρα στον Αθλητικό Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο «ΑΘΗΝΑ»”.

Το δημοτικό συμβούλιο, καλούνταν να αποφασίσει –κατόπιν εισήγησης της διοίκησης της «Δύναμης Πολιτών»-, την παραχώρηση χρήσης για 6 χρόνια, του δημοτικού γηπέδου μπάσκετ που βρίσκεται στη συνοικία Ειρήνης- Κάκαβα στη Νέα Φιλαδέλφεια (δίπλα στο γήπεδο 5×5), στον “Αθλητικό Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο «ΑΘΗΝΑ»”, ο οποίος θα το μετατρέψει με δικά του έξοδα σε γήπεδο Beach Volley. Το γήπεδο θα το λειτουργεί καθημερινά και τις ώρες από 9:00 -14:00 & 17:00 -22:00, με την προϋπόθεση να δίνει τουλάχιστον 2 ώρες την μέρα (εάν ζητηθούν) στον Δήμο για τον μαζικό αθλητισμό. Επίσης, θα παραχωρήσει -σύμφωνα με την εισήγηση της διοίκησης- δημοτική αίθουσα που βρίσκεται στιό οδό Βασ. Αλεξάνδρου στη Νέα Φιλαδέλφεια (Άγιος Κοσμάς -κάτω από τις κερκίδες του ανοιχτού γηπέδου Μπάσκετ), για την στέγαση των γραφείων και έδρα του Αθλητικού Συλλόγου «ΑΘΗΝΑ»…

Δείτε σχετικά: Γήπεδο Beach Volley στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Η συζήτηση του θέματος ήταν έντονη, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο-ρεπορτάζ της Fx-news. Στο τέλος της συζήτησης έγινε η ψηφοφορία, κατά την οποία εγκρίθηκε (με διαδικασίες fast track, όσων αφορά την προετοιμασία μέχρι το θέμα να έρθει στο Δ.Σ.!) η παραχώρηση του γηπέδου κατά πλειοψηφία, με θετικές ψήψους μόνο από τους δημοτικούς συμβούλους της διοίκησης του Άρη Βασιλόπουλου:

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Γερανός σκόρπισε τον τρόμο στη Δεκελείας!
Επόμενο άρθροΧαλκηδόνιο Ωδείο: Σεμινάριο Πιάνου με τον Βασίλη Τσαμπρόπουλο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.