Γήπεδο ΑΕΚ: Εξώδικα σε Δήμαρχο, Αντιδήμαρχο & τεχνική υπηρεσία

0

Εξώδικα έστειλε η εταιρία “ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ Α.Ε.” που έχει αναλάβει την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ, στον Δήμαρχο κ. Αρη Βασιλόπουλο, στο αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών κ. Θοδωρή Μανωλεδάκη και στην υπάλληλο -προϊσταμένη τεχνικών υπηρεσιών- κυρία Ελένη Σγουράκη.

Η “ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ Α.Ε.” επικαλείται “συγκεκριμένους λόγους” για τους οποίους οι παραπάνω είναι υποχρεωμένοι να υπογράψουν την υψομετρική μελέτη και δηλώνει ότι θα προβεί σε κάθε νόμιμη περαιτέρω ενέργεια για την προάσπιση των συμφερόντων της: «γιατί εμείς προωθούμε την ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» σύμφωνα με τους όρους, τις προϋποθέσεις και τις διαδικασίες που προβλέπονται από τους νόμους της Πολιτείας».

Προηγούμενο άρθροΠρόκληση! “Η Ψέριμος είναι τουρκική”
Επόμενο άρθρο“Έφυγε” ο Ηλίας Μαρκάτος…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.