Νέα Φιλαδέλφεια: Ομηρεία, καλάσνικοφ, εμπρησμός αυτοκινήτων & σπέκουλα!

Απίστευτο περιστατικό εγκληματικής ενεργείας συνέβη την Πέμπτη το απόγευμα. 3 άτομα οπλισμένα με καλάσνικοφ, απήγαγαν το μεσημέρι κάτω από το σπίτι του στον Προμπονά υπάλληλο εταιρείας με έδρα την Γλυφάδα.

Κατευθύνθηκαν στα γραφεία της εταιρίας, πήραν μεγάλο χρηματικό ποσό, πήραν ομήρους δύο υπαλλήλους και ένα τζιπ της εταιρείας και κατευθύνθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πήγαν στην οδό Σεβαστείας στη συνοικία Ειρήνης, έβαλαν φωτιά στα δυο οχήματα (εταιρίας και δικό τους, μάλλον κλεμμένο) και άφησαν ελεύθερους αλλά δεμένους τους τρεις ομήρους. Οι όμηροι, πήγαν δεμένοι και φιμωμένοι στο καφέ ΑΚΑΔΗΜΙΑ της περιοχής για βοήθεια. Τα παιδιά τους καταστήματος τους βοήθησαν και ειδοποίησαν την αστυνομία για τα περαιτέρω…


Πριν κάνουμε το ρεπορτάζ για το περιστατικό, τοπική σελίδα στο Facebook, δημοσίευσε την φωτογραφία που δημοσιεύουμε με το παρακάτω σχόλιο: «Φωτιά τώρα σε δύο αυτοκίνητα στη νέα Φιλαδέλφεια… στο άλσος. «Όλο το άλσος γήπεδο» δεν γράφουν παντού αυτοί που έχουν κουβαληθεί στην πόλη μας;»

«Σπεκούλαρε» ο διαχειριστής,  μια εγκληματική ενέργεια του κοινού ποινικού δικαίου και στην φωτιά που έβαλαν οι εγκληματίες στα οχήματα και σε χώρο άσχετο με το άλσος, για να «αποδείξει» ή μάλλον παραπλανήσει (;;;) τους ακολούθους της σελίδας και δημότες, ότι οι «κακοί» που θέλουν γήπεδο «καίνε το άλσος»!!!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ