Ψηφοφορία Fx: Ποιον/α θα ψηφίζατε για Δήμαρχο εάν γίνονταν σήμερα Δημοτικές εκλογές;;;

2

33 μήνες μετά τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου του 2014 και 30 περίπου από την ανάληψη της δημοτικής αρχής από την νικήτρια παράταξη “Δύναμη Πολιτών” με δήμαρχο τον Αρη Βασιλόπουλο και απομένοντας περίπου 2,5 χρόνια από τις επόμενες εκλογές, η εφημερίδα μας στα πλαίσια των τακτικών ηλεκτρονικών ψηφοφοριών που κάνει, ξεκινά από την Τρίτη 14/02 την νέα της ψηφοφορία με ερώτημα:

Ποιον/α θα ψηφίζατε για Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας εάν γίνονταν σήμερα Δημοτικές εκλογές;;;

Οι “Υποψήφιοι” είναι ήδη επικεφαλής παρατάξεων στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο ή έχουν ανοιχτά εκφράσει το ενδιαφέρον τους να είναι υποψήφιοι στις επόμενες Δημοτικές εκλογές. Επίσης μπορείτε να κάνετε το σχόλιό σας, στην ειδική στήλη σχολιασμού πριν ψηφίσετε.


Διευκρινίζουμε ότι (Όροι ψηφοφορίας): Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών της ηλεκτρονικής εφημερίδας Fx-news.gr (filadelfia-xalkidona.gr) που επέλεξαν να ψηφίσουν. Οι χρήστες θα μπορούν να ψηφίζουν μία (1) φορά, και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη της ψηφοφορίας στην έντυπη εφημερίδα Fx-news. Η ψηφοφορία ξεκίνησε την Τρίτη 14/02/2017 και θα λήξει την Τετάρτη 22/02/2017 στις 22.00.


ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Η σύγχρονη πλατφόρμα ηλεκτρονικών ψηφοφοριών που χρησιμοποιεί η Fx-news αναγνωρίζει ως έγκυρη την πρώτη φορά που ψηφίζετε, έστω και αν στην οθόνη σας (ειδικά στα κινητά τηλέφωνα) εμφανίζεται πάλι η ψηφοφορία και η «επιλογή» να ψηφίσετε πάλι…

Αναγκαζόμαστε να εκδώσουμε τη συγκεκριμένη ανακοίνωση, για να τονίσουμε σε ορισμένους αναγνώστες που “προσπαθούν ξανά και ξανά” να ψηφίσουν την “επιλογή” τους, ότι η πλατφόρμα ψηφοφοριών που χρησιμοποιούμε, διασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την προσπάθεια διπλοψηφίας, όπως βλέπετε και στον παρακάτω πίνακα στατιστικών της εφαρμογής:

Δειγματοληψία ψήφων από τα δεδομένα της ψηφοφορίας Denied (άκυρη ψήφος/προσπάθεια διπλοψηφίας)

Όπως διαπιστώνεται, από το σύνολο των μέχρι σήμερα (20/02/2016 – 14.00) ψήφων, το 57,1% έχει απορριφθεί. Η απόρριψη έγινε, διότι πολλοί αναγνώστες (με κινητά τηλέφωνα) προσπάθησαν να ψηφίσουν για 2η-3η κ.ο.κ., φορά, κάτι που η υπερσύγχρονη εφαρμογή απέρριψε (denied).

 

Προηγούμενο άρθροΤουρκικό πολεμικό πλοίο κάνει βολές στο Φαρμακονήσι!
Επόμενο άρθρο«Tο “μυστικό” της σημερινής Ελλάδας σε μια φράση…»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.