Στην ΕΡΤ το 1ο Ράλι αντίκας Ν.Φ.-Ν.Χ. (Βίντεο)

0

Στιγμιότυπα από το 1ο Κλασσικό Ράλι Αντίκας Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας που έγινε την Κυριακή 29/01 στην πόλη μας, μετέδωσε η εκπομπή “10 στην Ενημέρωση” την οποία παρουσιάζει ο Χαλκηδονιώτης δημοσιογράφος Νίκος Αγγελίδης.

Το Ράλι διοργάνωσε ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος με την συνεργασία του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (Α.Σ.Μ.Α.), το 1ο CLASSIC RALLY (παλαιών αυτοκινήτων).

Στην διοργάνωση παρουσιάστηκαν σπάνια μοντέλα αυτοκινήτων, ενώ έγινε και συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τη στήριξη και την αρωγή των ευπαθών ομάδων και για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου θα πραγματοποιηθεί

Δείτε το σχετικό Βίντεο της ΕΡΤ:

Προηγούμενο άρθροΑπό τη Νέα Φιλαδέλφεια θα ξεκινήσει το νέο “ΠΕΔΥ- Γιατρός της γειτονιάς”
Επόμενο άρθροΝίκη του Ιωνικού ΝΦ για την 11η αγωνιστική! (Βίντεο αγώνα)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.