Πλήθος κόσμου στην Κοπή Πίτας του ΣΟΝΦ

0

Πλήθος κόσμου, μικροί και μεγάλοι, γέμισαν την αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Νέας Φιλαδέλφειας στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΟΝΦ, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Γενάρη 2017
2017. Κοπή Πίτας ΣΟΝΦ
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους κ. Θεόδωρος Μανωλεδάκης, αντιδήμαρχος του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, η κ. Βιργινία Ψωμά, ΓΓ της Ενωσης Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής και μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας, η Μυρσίνη Λυμπερτούαπό τον Πανελλήνιο ΓΣ.

Ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου, Νίκος Κλειδαράς, αναφέρθηκε στον πλούσιο απολογισμό της περσινής χρονιάς, τις σοβαρές προσπάθειες που καταβάλλει ο ΣΟΝΦ να διευρύνει τη δραστηριότητα και την υποδομή του με πολύ μικρά υλικά μέσα, τον προγραμματισμό του συλλόγου για το 2017.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι αθλητές του συλλόγου που διακρίθηκαν για την επίδοσή τους σε συλλογικό ή ατομικό επίπεδο. Τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν :

– στον Αναστάσιο Κλειδαρά για την διάκρισή του στις ομαδικές διοργανώσεις. Αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο ομαδικό πρωτάθλημα, τόσο στον Προκριματικό Όμιλο της Α Εθνικής (6/8 ή 75%) όσο και στην Τελική Φάση της Α Εθνικής (5/7 /η 71.4%)

– στον Θοδωρή Καλογριδάκη για την διάκρισή του στις ατομικές διοργανώσεις. Ήρθε πρώτος στην κατηγορία κάτω των 16 ετών στο Διεθνές Τουρνουά Παλαιοχώρας με 6,5/9 αφήνοντας πίσω του πάνω από 20 παίκτες με διεθνή τίλτο.

– στον Χρήστο Θεοχάρη, για την συμβολή του στην γενικότερη πολιτιστική παρουσία του ΣΟΝΦ. Πήρε για 2η φορά έπαινο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Σκακιστικού Σκίτσου Καλαβρύτων που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον Σκακιστικό Επιμορφωτικό Όμιλο Καλαβρύτων-Επαρχίας στα πλαίσια των εκδηλώσεων μνήμης για το καλαβρυτινό ολοκαύτωμα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε όπως κάθε χρόνο με την καθιερωμένη κλήρωση σκακιστικών και λογοτεχνικών βιβλίων για τα παιδιά του συλλόγου

Προηγούμενο άρθροΤα κορίτσια του ελληνικού Survivor! (photos)
Επόμενο άρθροΔ.Φ.Χ.: Παραίτηση της αντιδημάρχου Χαράς Ρόκου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.