Ο Υπ. Αθλητισμού για το γήπεδο της ΑΕΚ & τον Δήμαρχο…

0

Στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM» έκανε δηλώσεις ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος αναφέρθηκε και για το γήπεδο της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει ακολουθήσει όλες τις διαδικασίες και νομίζω ότι είμαστε στο τελικό στάδιο. Δεν μπορεί κανείς να διασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξουν νομικά κωλύματα. Ο κάθε δήμαρχος εκφράζει την άποψη της τοπικής κοινωνίας. Νομίζω ότι αυτό που ζήταγε ήταν να τηρηθούν οι όροι νομιμότητας. Νομίζω πως τηρούνται και θεωρώ πως άμεσα θα πρέπει να τελειώσει αυτή η ιστορία. Χωρίς να έχω δει το φάκελο, έχω την αίσθηση ότι είμαστε ένα βήμα μετά, αφού το γήπεδο είναι μέσα στα πλαίσια των κανονισμών».

Ακούστε και το ηχητικό

Προηγούμενο άρθροΜεγάλες ανατροπές φέτος σε Πανελλαδικές και Γ’ Λυκείου
Επόμενο άρθροΧειροπέδες σε 10 Ρομά που λήστευαν περαστικούς στο Μενίδι
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.