“Νεανίας 50+, ‘πολιτικά ανύπαρκτος’ σε πανικό… στην Γουαδελούπη”!

0
Μπας-Τερ , Λιμάνι. Στο βάθος δεξιά το δημαρχείο...
Μπας-Τερ , Λιμάνι. Στο βάθος δεξιά το δημαρχείο…

Φαίνεται δεν του έχουν μείνει και πολλοί υποστηρικτές…

Του συνεργάτη μας στην Μπας-Τερ (Βasseterre)

Για να προσπαθεί “πρωί-μεσημέρι-βράδυ” να χτυπάει “votes” στο εαυτό του, για να βγει πρώτος στις προτιμήσεις των δημοτών της Μπας-Τερ, πρωτεύουσας της Γουαδελούπης!

Είδε ότι ΔΕΝ “μασάει” από “μούφες” και “διπλοψηφίες” το “εργαλείο” και άρχισε να γράφει “ότι θα βάλει φυλακή” τους “κακούς” που θα τολμήσουν να δημοσιεύσουν τις προτιμήσεις των δημοτών της Μπας-Τερ!

Μάλλον ο “Νεανίας 50+” έχει απόλυτη αυτογνωσία και ξέρει πόσο πιάνει “εκλογικά το μπόι του”…

Και μια και απειλεί με “νομικά κόλπα”, ας μας πει: είναι συμβατό και ηθικό να είσαι εκλεγμένος αιρετός (στην Μπας-Τερ), να έχεις δικά σου τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και να “διαμορφώνεις” την κοινή γνώμη της περιοχής όπου είσαι υποψήφιος και εκλέγεσαι;;;  Είναι συμβατό και ηθικό, να είσαι υποψήφιος δήμαρχος (Μπας-Τερ) και επειδή έχεις και εταιρεία δημοσκοπήσεων, να κάνεις “κρυφές βεβαίως-βεβαίως” δημοσκοπήσεις και να τις “πουλάς στους υποψηφίους σου και στους ψηφοφόρους λέγοντας ότι είσαι πρώτος και με διαφορά”;;; Προεκλογικά όλα αυτά έτσι;;; Όχι 2,5 χρόνια πριν τις εκλογές…

Αλλά από “πολιτικούς” που νομίζουν ότι δουλεύουν τον κόσμο έχουν χορτάσει η δημότες της Μπας-Τερ! Και η εικόνα στα συμβούλια της πόλης, που όποτε έχει “θεματάκια” που κάνουν “τζιζ” και θα πρέπει να πάρει “θέση”, είτε απουσιάζει, είτε το βάζει στα πόδια πριν συζητηθούν! Ο κόσμος ΔΕΝ είναι μακάκας, βλέπει, ακούει, αφουγκράζεται και στο τέλος σε… αφήνει μόνο, να προσπαθείς όλη μέρα να ψηφίζεις τον εαυτό σου!!!

Άξιος!

 

Προηγούμενο άρθροΣυνεδριάζει το Δημοτικό συμβούλιο με 14 θέματα ημερησίας διάταξης
Επόμενο άρθρο“Απίστευτο: Ψήφισε 500+ φορές σε ψηφοφορία που την λέει ‘Παράνομη & μούφα'”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.