Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο

0

Ο σύλλογος γονέων & κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας μας έστειλε την παρακάτω επιστολή προς δημοσίευση:

ΠΡΟΣ: Αξιότιμο Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας

Θέμα: Ευχαριστήρια Επιστολή

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες όλων των μελών του Συλλόγου Γονέων Και Κηδεμόνων, για την άμεση ανταπόκριση και επίλυση των προβλημάτων του σχολείου μας(6ο δημοτικό σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας). Σας ενημερώνουμε ότι οι λύσεις που δόθηκαν ήταν ζωτικής σημασίας για την καθημερινή ασφάλεια των παιδιών μας.  Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το καλό των παιδιών μας, του σχολείου μας και του περιβάλλον τους!

Παρακαλούμε όπως μεταβιβάσετε τις θερμές μας ευχαριστίες και στα υπόλοιπα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου σας, ενώ με νεότερη μας επιστολή θα σας ενημερώσουμε για τυχόν άλλα προβλήματα που ίσως παρουσιαστούν στο μέλλον στην σχολική μας μονάδα και είμαστε σίγουροι πως η ανταπόκρισή σας θα είναι άμεση και πάλι!

Εκ μέρους του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων

Σερέφογλου Στυλιανό

Προηγούμενο άρθροΒίντεο: Η ελεγχόμενη έκρηξη της βόμβας του Κορδελιού
Επόμενο άρθρο“Στρώνει το έδαφος για μετάβαση της χώρας σε εθνικό νόμισμα”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.