Διπλή απώλεια για την οικογένεια της ΑΕΚ…

0

Διπλή απώλεια για την οικογένεια της ΑΕΚ με το θάνατο, την ίδια ημέρα, των παλαίμαχων

Μίλτου Παπαποστόλου και Γιώργου Πετρίδη. Λίγες ώρες μετά το θάνατο, σε ηλικία 81 ετών, του Μίλτου Παπαποστόλου, ο συμπαίκτης του στην πρωταθλήτρια ομάδα του 1963 , Γιώργος Πετρίδης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο Γιώργος Πετρίδης, γεννημένος στους Αμπελόκηπους στις 10 Φεβρουαρίου 1938, ήρθε στην ΑΕΚ από το Πέρα Κλουμπ το 1957 και αγωνίστηκε στην ομάδα μέχρι το 1965. Διετέλεσε συνεργάτης του Τόζα Βεσελίνοβιτς στον πάγκο της ΑΕΚ την περίοδο 1987-88 και στη συνέχεια υπήρξε μέλος της τεχνικής ομάδας των «κιτρινόμαυρων» υποδομών.

Ο Μίλτος Παπαποστόλου, γεννημένος το 1935 στην Ομβριακή Φθιώτιδας, αγωνίστηκε με τη φανέλα της ομάδας για έξι σεζόν (1959-65), ενώ διετέλεσε για ενάμισι χρόνο προπονητής της ΑΕΚ από τα μέσα της περιόδου 1979-80 μέχρι και την ολοκλήρωση της περιόδου 1980-81, σε συνολικά 43 αγώνες πρωταθλήματος.

Διετέλεσε επίσης για τέσσερα χρόνια προπονητής της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και επί σειρά ετών πρόεδρος του Συνδέσμου των Ελλήνων προπονητών ποδοσφαίρου.
Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια, διοίκηση, παλαίμαχοι, ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου εκφράζει με ανακοίνωσή της τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των εκλιπόντων.

Προηγούμενο άρθροΣυνελήφθη Τούρκος που τραβούσε φωτό στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας!
Επόμενο άρθροEντυπωσίασε ο Α.Γ.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ν. Φιλαδέλφειας στην Ραφήνα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.