Γήπεδο ΑΕΚ: Το “Δεν έχω καμία σχέση” του Λαφαζάνη & ερωτήματα…

2

“Απίστευτα πράγματα”…

Ο επικεφαλής της ΛΑ.Ε. Παναγιώτης Λαφαζάνης διαχώρισε τη θέση του μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΠΟΡ FM 94.6, τονίζοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με την ανακοίνωση της ΛΑΕ για το γήπεδο της ΑΕΚ. (δείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση)

«Δεν έχω καμία σχέση με την ανακοίνωση. Είναι του τομέα αυτοδιοίκησης της ΛΑΕ», δήλωσε!!!

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η “θεματική Τοπικής Αυτοδιοίκησης” της Λαϊκής Ενότητας στο επίσημο ιστότοπο του κόμματος στις 13/02/2017 με τίτλο: “ΛΑΕ: Στήριξη στον Δήμαρχο Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας” και με την οποία δεν έχει σχέση -σύμφωνα με δήλωσή του ο κ. Λαφαζάνης:

Ας δεχτούμε ότι η δήλωση του κυρίου Λαφαζάνη είναι “ειλικρινής“. “Δεν έχει καμία σχέση με την ανακοίνωση” και στο κόμμα του η “θεματική Τοπικής Αυτοδιοίκησης” για σοβαρότατα θέματα (βλπ. γήπεδο ΑΕΚ) “αυτόνομα”, εκδίδει ανακοινώσεις (τις οποίες βέβαια όσο και να “βγάζει την ουρά του απ΄έξω” ο κ. Λαφαζάνης, πολιτικά τις “καρπώνεται). Ας μας απαντήσει ο κ. Λαφαζάνης στα παρακάτω ερωτήματα που προκύπτουν από το “δεν έχω καμία σχέση” που δήλωσε:

Ποιοι αποτελούν την “θεματική Τοπικής Αυτοδιοίκησης” του κόμματός του;;; Ποια είναι τα μέλη της;;; Θα μας πει αν συμφωνεί ή διαφωνεί με την ανακοίνωση;;; Στην συγκεκριμένη “θεματική” υπάρχουν μέλη που έχουν κάποια σχέση με την Νέα Φιλαδέλφεια & Νέα Χαλκηδόνα;;; Μήπως τυχαίνει κάποιοι να είναι και δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου μας με την παράταξη που τον διοικεί;;;


Ο Δήμαρχος συμφωνεί με τη ανακοίνωση της ΛΑ.Ε; Δέχεται “πίεση και εκβιασμούς” από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, την Περιφέρεια Αττικής και τη Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ;;; Αν ΝΑΙ δεν θα πρέπει να καταγγείλει ο ίδιος ότι “εκβιάζεται” από την κυβέρνηση και την Περιφέρεια της κυρίας Δούρου;;; Αν ΟΧΙ δεν θα πρέπει να διαψεύσει την …”θεματική της ΛΑΕ” για τους λεγόμενους “εκβιασμούς” που αναφέρει;;; Θα αφήσει μια τόσο σοβαρή καταγγελία -για κυβέρνηση & περιφέρεια- χωρίς διάψευση, να “παίζει” σε όλα τα πανελλαδικά ΜΜΕ λόγω του θέματος (γήπεδο ΑΕΚ);;;


Κλείνουμε με την παρακάτω παράγραφο από το άρθρο μας⇒ “Ανακοίνωση ΛΑ.Ε για Γήπεδο ΑΕΚ με «εσωκομματικές πιέσεις» στον Αρη Βασιλόπουλο!”:

“Με τη συγκεκριμένη ανακοίνωση που έβγαλε η ΛΑ.Ε, φαίνεται να ασκεί εσωκομματική πίεση -μέσω των δημοτικών συμβούλων της ΛΑ.Ε- στον δήμαρχο, για να «μπλοκάρει» την «υψομετρική» και φυσικά την οικοδομική άδεια του γηπέδου. Η ΛΑ.Ε. (και οι τοπικοί σύντροφοί της) στην ουσία βάζουν βέτο στον δήμαρχο και «εμμέσως» τον «προειδοποιούν» μια και η πλειοψηφία που έχει η διοίκησή του στο δημοτικό συμβούλιο είναι οριακή με 17 συμβούλους! Μένει να δούμε εάν ο κ. Βασιλόπουλος θα ενδώσει στις πιέσεις ή συμφωνεί και ο ίδιος με την ανακοίνωση της ΛΑ.Ε., «μπλοκάροντας» την υψομετρική ή όχι…

Προηγούμενο άρθροΟΑΕΔ: 15.000 θέσεις εργασίες για ανέργους πάνω από 50 ετών
Επόμενο άρθρο“Να σπάσει το απόστημα της ΑΕΠΙ” (πόρισμα ορκωτών λογιστών)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.