Ανακοίνωση ΛΑ.Ε για Γήπεδο ΑΕΚ με “εσωκομματικές πιέσεις” στον Αρη Βασιλόπουλο!

1

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τον Άρη Βασιλόπουλο να μην υπογράψει την υψομετρική μελέτη

για το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια εξέδωσε η ΛΑΕ. Η παράταξη του Παναγιώτη Λαφαζάνη εκφράζει την συμπαράστασή της στον Δήμαρχο, που όπως αναφέρει δέχεται πιέσεις και εκβιασμούς από την Κυβέρνηση, την Περιφέρεια Αττικής και την διοίκηση της Ένωσης. Να σημειώσουμε ότι αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης του Δήμου έχουν μεταπηδήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ στην ΛΑ.Ε…

Με τη συγκεκριμένη ανακοίνωση που έβγαλε η ΛΑ.Ε, φαίνεται να ασκεί εσωκομματική πίεση -μέσω των δημοτικών συμβούλων της ΛΑ.Ε- στον δήμαρχο, για να “μπλοκάρει” την “υψομετρική” και φυσικά την οικοδομική άδεια του γηπέδου. Η ΛΑ.Ε. (και οι τοπικοί σύντροφοί της) στην ουσία βάζουν βέτο στον δήμαρχο και “εμμέσως” τον “προειδοποιούν” μια και η πλειοψηφία που έχει η διοίκησή του στο δημοτικό συμβούλιο είναι οριακή με 17 συμβούλους! Μένει να δούμε εάν ο κ. Βασιλόπουλος θα ενδώσει στις πιέσεις ή συμφωνεί και ο ίδιος με την ανακοίνωση της ΛΑ.Ε., “μπλοκάροντας” την υψομετρική ή όχι…

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«H θεματική Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Λαϊκής Ενότητας, αποδοκιμάζει όλες τις πιέσεις και τους εκβιασμούς που ασκούνται στο Δήμαρχο της Ν.Φιλαδέλφειας – Ν.Χαλκηδόνας από την Κυβέρνηση, την Περιφέρεια Αττικής και τη Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ με αφορμή την έκδοση οικοδομικής άδειας του γηπέδου, ώστε να ενεργήσει σε βάρος της πόλης και των πολιτών της Νέας Φιλαδέλφειας, παραβιάζοντας, επιπροσθέτως και το προεκλογικό του πρόγραμμα στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Η Θ.Τ.Α. της ΛΑΕ δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση της στη Δημοτική αρχή στον δίκαιο αγώνα της, για να προστατεύσει τα συμφέροντα της πόλης της και των κατοίκων της, απέναντι στην βουλιμία επιχειρηματικών συμφερόντων».

Προηγούμενο άρθροΔεν τα κατάφερε ο Ιωνικός Ν.Φ.
Επόμενο άρθροΟΑΕΔ: Πρόγραμμα «Επιταγή επανένταξης στην αγορά εργασίας» με 560€ για 12 μήνες
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.