Φωτιά στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων – Εμπρησμός ή θερμάστρα η αιτία;;;

0

Φωτιά ξέσπασε στις 2 και 26 μετά τα μεσάνυχτα στα γραφεία της διοίκησης των παιδικών σταθμών Άνω Λιοσίων που βρίσκεται επί της οδού Στέλιου Μυγιάκη στον οικισμό Γεννηματά.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε από το γραφείο που βρίσκεται στον προθάλαμο του γραφείου του προέδρου των παιδικών και επεκτάθηκε και στο γραφείο του Παναγιώτη Καμαρινόπουλου. Κάτοικοι του οικισμού Γεννηματά ειδοποίησαν το δήμο και την Πυροσβεστική, η οποία έφτασε στο σημείο με 3 οχήματα και 9 πυροσβέστες και κατέσβησε τη φωτιά.

Η Πυροσβεστική διενεργεί προανάκριση για τα αίτια, ωστόσο, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ξεκίνησε πιθανότατα από θερμάστρα που έμεινε ανοιχτή ενώ η θερμότητα που αναπτύχθηκε μέσα στο γραφείο είχε σαν αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι του παραθύρου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο συγκεκριμένο κτίριο, όπως και σε όλα τα κτίρια που στεγάζονται δημοτικές υπηρεσίες, οι εργαζόμενοι χρησιμοποιούν θερμαντικά σώματα για να ζεσταθούν, καθώς δε λειτουργεί το κεντρικό σύστημα θέρμανσης λόγω έλλειψης πετρελαίου.

Πηγή: Δυτική όχθη (doxthi.gr)

Αντικρουόμενες απόψεις…

Σύμφωνα με το newpost.gr, “εμπρηστική επίθεση, στις 03:20 τα ξημερώματα της Πέμπτης, από αγνώστους, στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων, επί της οδού Στέλιου Μιγιάκη, με αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών.Οι άγνωστοι έριξαν εύφλεκτο υγρό στο ισόγειο του κτιρίου, εκεί που στεγάζονται τα γραφεία της κτηματικής υπηρεσίας του δήμου και του τμήματος παιδείας, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά, με φθορές σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και τζαμαρίες. Οι δράστες στη συνέχεια διέφυγαν και αναζητούνται από άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας της περιοχής.”

Προηγούμενο άρθροΤούρκοι Ισλαμιστές: “Την Κύπρο θέλουμε πριν τη Μοσούλη και την Αλ Μπάμπ”
Επόμενο άρθροΗ μαφία των Ρομά “χτυπούσε” και στη Νέα Φιλαδέλφεια & Νέα Χαλκηδόνα !
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.