Τα Νέα της ΦΕΑ

0

Διαβάστε τα τελευταία νέα της Φ.Ε.Α.:


Έδειξαν χαρακτήρα στο τέλος οι έφηβοι της ΦΕΑ

Στις νίκες επέστρεψε το εφηβικό τμήμα της ΦΕΑ που επικράτησε το πρωί του Σαββάτου στο Ζηρίνειο του ΓΣ Κηφισιάς (οι φωτογραφίες είναι από το συγκεκριμένο ματς) με σκορ 54-51 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ.

Οι παίκτες του Γιώργου Τσούφη δεν έπαιξαν καλά κόντρα στην αντίπαλη ομάδα, αλλά πήραν το ροζ φύλλο προσθέτοντας άλλους δύο βαθμούς στην συγκομιδή τους. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά, ωστόσο η ΦΕΑ ισορρόπησε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και στο τέλος χάρη στην ψυχραιμία των παικτών της έφυγε με το “διπλό”.

Με τη νίκη αυτή, η ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας έφτασε τους 27 βαθμούς, διατηρήθηκε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και την τελευταία αγωνιστική, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στις 1:30 μ.μ., υποδέχεται τον Αρίωνα Αμαρουσίου.

Στον νικηφόρο αγώνα κόντρα στην Κηφισιά αγωνίστηκαν οι εξής: Φακίτσας 13 (11ρ.), Καρβέλης 15 (6ρ.), Τσακίρης 11 (4ρ.), Νικολός 4 (2ρ.), Τσιώλης 5 (2ρ.), Δικαιόπουλος 2ρ., Λουπέτης 2 (5ρ.), Λαμπρόπουλος 4 (4ρ.).


Ιστορική πρόκριση του παιδικού Α’ της ΦΕΑ…

…ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΣΚΑ

Μεγάλες στιγμές ζουν από το πρωί του Σαββάτου 28 Ιανουαρίου στο παιδικό Α’ της ΦΕΑ. Η ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας με τη νίκη της επί του ΓΣ Κηφισιάς με σκορ 47-55 στο Ζηρίνειο (όπου και οι φωτογραφίες του συγκεκριμένου ματς) σφράγισε και μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου της πόλης μας.

Οι νεαροί παίκτες του Κώστα Μπασέα και Γιάννη Κρητικού πέτυχαν την 13η νίκη τους στον 6ο όμιλο του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ μία αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος και ήδη ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία. Τελευταία αγωνιστική υποδέχονται στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας τον Αρίωνα Αμαρουσίου, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στις 12:15 το μεσημέρι και αξίζει να είμαστε όλοι εκεί ώστε να τους χειροκροτήσουμε και να τους επιβραβεύσουμε για την επιτυχία τους.

Στην ιστορική σημασίας νίκη της ΦΕΑ επί του ΓΣ Κηφισιάς αγωνίστηκαν οι εξής: Διαμαντόπουλος 2, Μπερδέσης 10 (2), Έξαρχος 1, Ντελής 6, Κούλιος Κων. 11, Πολυζόπουλος 17 (2), Μάνος 6, Σέρογλου 2.


Σαν σε προπόνηση το τμήμα Προμίνι της ΦΕΑ

Την δεύτερη συνεχόμενη και όγδοη νίκη του μέχρι τώρα πέτυχε το τμήμα Προμίνι της ΦΕΑ. Οι νεαροί παίκτες του Δημήτρη Μαστρογιάννη σαν σε προπόνηση επικράτησαν άνετα το μεσημέρι του Σαββάτου στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας της ΛΦΜ Αχαρνής με σκορ 57-23 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής και διατηρήθηκαν στην κορυφή του 5ου ομίλου του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας αύξησε στους τρεις πόντους την διαφορά της από τον δεύτερη στη βαθμολογία ομάδα του Μενιδίου τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Επόμενος αντίπαλος για τη ΦΕΑ ο ΑΟ Πεύκης το επόμενο Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 10:30 π.μ. εντός έδρας.

Στη νίκη της ΦΕΑ επί της ΛΦΜ Αχαρνής αγωνίστηκαν οι εξής: Αλεξανδράκης Χαράλαμπος, Αγγελής Δημήτρης, Αρτόπουλος Νίκος, Ζησιμόπουλος Παναγιώτης, Καλημέρης Δημήτρης, Καλύβας Βασίλης, Κοντίδης Αλκιβιάδης, Κωνσταντινίδης Χρήστος, Μανωλάκας Ευάγγελος, Μεσημέρης Γιάννης, Μπαλντάς Αιμίλιος, Σκλάβος Ζαχαρίας, Χαβουτσάς Λευτέρης, Χρήστου Ηρακλής και Φωτόπουλος Κωνσταντίνος.


Παίδες έτοιμοι για όλα…

Μεγάλη επιτυχία για το παιδικό Α’ της ΦΕΑ! Παίζοντας στον 6ο όμιλο του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ οι νεαροί παίκτες των Κώστα Μπασέα και Γιάννη Κρητικού κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού για πρώτη φορά στην ιστορία του σωματείου της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας.

Οι άνθρωποι της ομάδας μπορούν να αισθάνονται απόλυτα δικαιωμένοι για το αποτέλεσμα αυτό, αλλά και οι ίδιοι οι αθλητές που κατάφεραν να συνδυάσουν τα μαθήματα στο σχολείο με αυτό που τόσο πολύ αγαπούν. Ακόμη και οι γονείς τους, όμως, που βλέπουν τους κόπους τους να ανταμείβονται καμαρώνοντας για τα παλικάρια τους.

Σημασία έχει ότι τα παιδιά αυτά δείχνουν σε κάθε αγωνιστική ότι διαθέτουν ταλέντο, τσαγανό και αποκτούν την απαιτούμενη μπασκετική παιδεία που τόσο λείπει από τον χώρο του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα. Όλα αυτά είναι απόρροια της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις από τους προπονητές των τμημάτων υποδομής, η οποία χρειάζεται την στήριξη όλων μας!

Μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας αυτής ανήκει στου τεχνικό δίδυμο της ΦΕΑ. Ο λόγος για τον Κώστα Μπασέα και Γιάννη Κρητικό. Δύο παιδιά «διαμάντια» όπως τους χαρακτηρίζουν άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, οι οποίοι μετά το πέρας των υποχρεώσεων με το παιδικό τμήμα, αλλάζουν φόρμα και ξεκινούν προπόνηση με το ανδρικό, αφού αμφότεροι αγωνίζονται ως παίκτες με τα χρώματα του ανδρικού τμήματος της ΦΕΑ στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ.

Και οι δύο τους μίλησαν στο επίσημο σάιτ της ΦΕΑ στο διαδίκτυο και στον δημοσιογράφο Ιωάννη Νοταρά για την επιτυχία του παιδικού τμήματος, αλλά και για το μέλλον αυτού.

ΜΠΑΣΕΑΣ: Η ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ

«Αξίζουν πολλά μπράβο στα παιδιά για την πρόκριση στην επόμενη φάση», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Μπασέας και πρόσθεσε: «Μαζί με τον συνεργάτη μου, τον Γιάννη Κρητικό προσπαθήσαμε να βάλουμε στο μυαλό των παιδιών ότι πρέπει να παλεύουν καθημερινά για το καλύτερο και στο τέλος θα πάρουν αυτό που αξίζουν. Έτσι καταφέραμε να ξεπεράσουμε κάποιες ήττες, αλλά και κάποιους τραυματισμούς. Πήραμε δίκαια την πρόκριση και συνεχίζουμε». Και κατέληξε: «Η σκληρή δουλειά, όμως, πρέπει να συνεχιστεί γιατί αυτά τα παιδιά έχουν μέλλον».

ΚΡΗΤΙΚΟΣ: ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΦΕΑ

Από την άλλη πλευρά, ο Γιάννης Κρητικός τόνισε: «Η ΦΕΑ πέρα από ομάδα είναι και μια οικογένεια. Έτσι και σε αυτό το τμήμα το πρεσβεύουμε αυτό. Όλα τα παιδιά σαν μια μεγάλη οικογένεια κάνουν αυτή την προσπάθεια από το καλοκαίρι και παρόλο που μπορούσαμε να κάνουμε κάποιες νίκες παραπάνω είναι επιτυχία η πρόκριση στην επόμενη φάση. Είναι χαρά μου να είμαι μέλος αυτής της ομάδας κι ακόμη περισσότερο να συνεργάζομαι με τον Κώστα τον Μπασέα που έχει τον πρώτο λόγο για τα παιδιά». Όσο για τη συνέχεια; «Προσπάθεια και δουλειά μέχρι τέλους να κερδίσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε από τη φετινή χρονιά που όπως κι αν τελειώσει μόνο χαμόγελα θα έχω να θυμάμαι».

«ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ»

Όσο για τους πρωταγωνιστές εντός παρκέ, οι νεαροί παίκτες δηλώνουν: «Είμαστε σαν οικογένεια και κάνεις δεν παίζει για την πάρτη του, αλλά για το καλό της ομάδας». Όσο για τους προπονητές τους; «Οι συμβουλές που δίνουν οι προπονητές μας, μας βοηθούν μέρα με τη μέρα να γινόμαστε καλύτεροι. Είναι άνθρωποι που νοιάζονται για του παίκτες τους και σε βοηθούν να ξεκολλήσεις σε δύσκολες στιγμές μέσα σε ένα παιχνίδι».

Ενώ δεν παρέλειψαν να στείλουν και το δικό τους μήνυμα μέσω της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης: «Σε λίγους μήνες καταφέραμε πολλά, ξεκινήσαμε απ το 0 και φτάσαμε στο 1. Κανένας απ’ αυτούς δεν το περίμενε ποτέ γι’ αυτό οφείλω να πάω στο 10… Το ορκίζομαι»!!!

Βέβαια υπάρχουν και οι στιγμές χαλάρωσης. Όπως τα πειράγματα προς τον Κώστα Μπασέα και οι ερωτήσεις εάν έχει υπογράψει συμβόλαιο με γνωστή αλυσίδα αθλητικών ειδών λόγω του ότι φοράει πάντα αυτή τη μάρκα, ενώ περισσότερη πλάκα γίνεται με τον Γιάννη Κρητικό, όταν βέβαια οι καταστάσεις και το κλίμα το επιτρέπουν.

Αυτή λοιπόν είναι η ΦΕΑ. Μια οικογένεια. Για τον λόγο αυτό, οι ακαδημίες του συλλόγου γίνονται ακόμη πιο δυνατές και αναβαθμίζονται με περισσότερες και καλύτερες παροχές για τους μικρούς αθλητές. Οι εγγραφές συνεχίζονται κάθε Σαββάτο και Κυριακή το πρωί (9π.μ.- 2μ.μ.) στο κλειστό γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια της οδού Θεσσαλονίκης (δίπλα στο βενζινάδικο του Πρέσση στην οδό Τρωάδος, παράλληλα της Εθνικής Οδού). Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6977441461, 6972397339.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ Α’:

ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ:

Κώστας Μπασέας

Γιάννης Κρητικός

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ:

Γκογκόνης Μιχάλης

Διαμαντόπουλος Αναστάσης

Έξαρχος Λευτέρης

Κούλιος Αλέξανδρος

Κούλιος Κωνσταντίνος

Λιβιεράτος Παναγιώτης

Μάνος Σπύρος

Μπερδέσης Γιώργος

Ντελής Φώτης

Πολίτης Βασίλης

Πολυζόπουλος Γιάννης

Σέρογλου Κώστας

Αγγελάκος Νίκος

Μαργέτης Γιάννης

Παπαρίζος Ρίζος

Σμυρναίος Μάριος

Προηγούμενο άρθροΤουρκία: Επίθεση προπαγάνδας σε Ελλάδα -ΕΕ
Επόμενο άρθροΕπιτυχημένη εκδήλωση για τον Ελληνισμό της Κάτω Ιταλίας στο ΠΠΙΕΔ (Φωτορεπορτάζ)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.