Π.Ε.Δήμων Αττικής: Ανακοίνωση για τα γεγονότα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Περάματος

0

Με αφορμή τα γεγονότα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Περάματος, η  ΠΕΔ Αττικής καταδικάζει «οποιαδήποτε ρατσιστική και ξενοφοβική επίθεση γενικότερα και ειδικότερα στο χώρο του σχολείου».«Η υπόδικη “Χρυσή Αυγή” πρέπει να απομονωθεί, η δικαιοσύνη να αποφανθεί το συντομότερο για  τη δράση της, ώστε να σταματήσει να δηλητηριάζει συστηματικά την κοινωνία μας με τις ναζιστικές ιδέες και πρακτικές.

Καλούμε τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς, την Αυτοδιοίκηση, όλους τους φορείς,  να απομονώσουν τις ξενοφοβικές κραυγές. Τα προσφυγόπουλα χρειάζονται και δικαιούνται την αλληλεγγύη μας και τη συμμετοχή σε ένα οργανωμένο σύστημα εκπαίδευσης και κοινωνικοποίησης.

Στα ελληνικά σπίτια και σχολεία δεν υπάρχει χώρος για τον ρατσισμό και την ξενοφοβία. Και τα παιδιά μας θέλουμε να μεγαλώσουν με τις αξίες της ειρήνης, της αλληλεγγύης, της αγάπης προς τον συνάνθρωπο», συμπληρώνει στην ανακοίνωσή της.

Προηγούμενο άρθροΠΡΟΣΟΧΗ! Προειδοποίηση της Αστυνομίας για το Facebook
Επόμενο άρθροΤούρκοι Ισλαμιστές: “Την Κύπρο θέλουμε πριν τη Μοσούλη και την Αλ Μπάμπ”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.