Καλλιάνος: Έρχεται ρώσικος χιονιάς – Ενδέχεται να χιονίσει ακόμη και στην Αττική

1

Προ των πυλών βρίσκεται ένα νέο κύμα κακοκαιρίας, το οποίο αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του τις επόμενες ώρες πλήττοντας την χώρα με σφοδρές καταιγίδες, μπόρες και χαλαζόπτωση.

Τις επόμενες ώρες ο καιρός θα καταστεί άστατος στο νότιο τμήμα της Ελλάδας ενώ τα φαινόμενα αναμένεται να εξαπλωθούν εν συνέχεια και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας όπως αναφέρει o μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος .

Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι πολύ ισχυρά ενώ θα εκδηλωθούν πυκνές χιονοπτώσεις κυρίως στα ορεινά αλλά και σε αρετές ημιορεινές περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας.

Σταδιακά από την Τέταρτη το πρωί τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν για τις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Έρχεται ρωσικός χιονιάς
Την ίδια ώρα ο μετεωρολόγος ενημερώνει για την έλευση ενός χιονιά made in Russia o οποίος θα κάνει την εμφάνιση του από την Πέμπτη και θα διαρκέσει τουλάχιστον μέχρι το Σάββατο. Πρόκειται για ψυχρές αέριες μάζες που πρόκειται να φέρουν πολικές θερμοκρασίες της τάξεως του -15 στα ορεινά της Β.Ελλάδας ενώ ενδέχεται να ντυθούν στα «λευκά» ημιορεινά και παραθαλάσσια τμήματα της χώρας, καθώς επίσης και η Αττική με την Θεσσαλονίκη.

ΠΗΓΗnewpost.gr
Προηγούμενο άρθρο“Αγκάθι” για το BREXIT από το ανώτερο δικαστήριο της Βρετανίας
Επόμενο άρθροΗ μέχρι σήμερα πορεία ΑΟΝΦ Ατταλου & Χαλκηδονικού
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.