ΕΜΥ: Μετά την “Αριάδνη” έρχεται ο “Βίκτωρας”!

0

Kακοκαιρία προβλέπεται από την Κυριακή τη νύχτα στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές κυρίως σε θαλάσσιες – παραθαλάσσιες περιοχές), τα χιόνια στα ορεινά – ημιοεινά και από αύριο Δευτερα και σε πεδινές περιοχές της Β. Ελλάδας.

Πιο αναλυτικά:

Α. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά περιόδους:

1. Από τη νύχτα της Κυριακής έως τη Δευτέρα σε όλη τη χώρα και κυρίως στα νησιά του Ιονίου, στα παραθαλάσσια της Ηπείρου, τη Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο, τα νησιά του Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

2. Από την Τρίτη έως την Πέμπτη κατά τόπους στη Δυτική, τη Βόρεια Ελλάδα, τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς και στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα.

Β. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν:

1. Από τις βραδυνές ώρες της Κυριακής στα ορεινά – ημιορεινά της Πελοποννήσου (κυρίως της ανατολικής και βόρειας), της κεντρικής και ανατολικής Στερεάς, της Εύβοιας και από τη νύχτα και σε περιοχές της Θεσσαλίας, με υψόμετρο πάνω από 300 μέτρα.

2. Από τη Δευτέρα, χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές θα σημειωθούν κατά περιόδους σε όλα τα οερινά – ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας, καθώς και σε πεδινές περιοχές της Μακεδονίας, της Θράκης και πρόσκαιρα της Θεσαλίας.

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΑ. Γούλας για “το συγκρουσιακό κλιμα στη Σχολική Επιτροπή Α’ βάθμιας του Δ.Φ.Χ.” & όχι μόνο!
Επόμενο άρθροΕπανακοινοποίηση: Θέσεις και αιτήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας Δ.Φ.Χ. και του Συλλόγου εκπ/κών ΠΕ “ο Αριστοτέλης”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.