ΚΟΥΙΖ: Ποιος ξεροστάλιαζε για μια φωτογραφία με τον τέως γαλάζιο αρχηγό;;; #xerostaliaze

1

Κουιζάκι, εύκολο για τους μυημένους:

Επίσκεψη τέως γαλάζιου αρχηγού, ενταύθα. Σε γνωστό ζαχαροπλαστείο. Καλεσμένος παλαιών γαλάζιων φίλων για ένα καφεδάκι. Συνάντηση στο πατάρι. Από νωρίς έχει πιάσει “στασίδι” (δεν είχε σολέα το ζαχαροπλαστείο…) σε τραπεζάκι στην πρασιά ο “γνωστός“. Φυσικά δίπλα στην είσοδο. Και “ξεροστάλιαζε”, παρά τους “λιβέλους” και τις “κατηγορίες” κατά του τέως αρχηγού στο πρόσφατο παρελθόν! Η αγωνία του για μια χειραψία και για πρωτοσέλιδη– φωτογραφία ήταν εμφανής, στην “κατάστασή” του πλέον…

Ο τέως όταν διαπίστωσε ότι τον τριγυρνούσε ο “γνωστός” μόνο “φλίχτενες” δεν έβγαλε! Για χειραψία και φωτογραφία, ούτε λόγος φυσικά! Είδε και από είδε ο “γνωστός“, διαβουλεύτηκε με την ανταυτού” της τοπικής -που δεν κατάφερε να τον “επιβάλει”- και… τα “έχωσε” στον “νέο” διαδίδοντας ότι έφαγε “χυλόπιτα” από τον τέως!!!Τα “κλασσικά εικονογραφημένα” του “γνωστού“… ???

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: “Καραμπόλα” στην Εθνική στην “Αύρα” & μποτιλιάρισμα…
Επόμενο άρθρο«Eπιχείρηση ντόπας” από Έλληνα επίσημο μάνατζερ ποδοσφαίρου!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.