Εφημερίδα Fx-news: Δεκέμβριος 2016

0

Κυκλοφορεί ΔΩΡΕΑΝ στο σύνολο της πόλης -από την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου- το νέο Εορταστικό τεύχος Δεκεμβρίου της έντυπης εφημερίδας Fx-news και η θεματολογία της θα συζητηθεί και… εκτός των Τειχών της Νέας Φιλαδέλφειας & Νέας Χαλκηδόνας!

Διαβάστε on-line το νέο τεύχος:

Εκτός από την πλούσια θεματολογία με αποκλειστικά -όπως πάντα- ρεπορτάζ, προσφέρουμε στους αναγνώστες μας ένα πολυτελές και εύχρηστο ένθετο, με επιλεγμένες επιχειρήσεις & επαγγελματίες της Νέας Φιλαδέλφειας & Νέας Χαλκηδόνας! Στις επιλεγμένες επιχειρήσεις που σας προτείνουμε, θα βρείτε οτιδήποτε χρειάζεστε τόσο για τις εορταστικές ημέρες, όσο φυσικά και κατά την διάρκεια όλου του έτους! Και μην ξεχνάτε, ότι θα πρέπει να Στηρίζουμε την Τοπική Αγορά!

Δείτε on-line το Εορταστικό Ένθετο

Προηγούμενο άρθροΥποψήφιος Δήμαρχος ο εγκέφαλος των εκβιαστών!
Επόμενο άρθροΠαναγίτσα Ν.Φ.: Πανηγυρικός Εσπερινός το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.