ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ: “Εκδηλώσεις των 53.000€ και… το μαλλί της γριάς!”! #malli-grias

1

malli-grias-dimos

Υψηλό κατά γενική ομολογία θεωρείται το κόστος για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Ν.Φ.-Ν.Χ. τα προσεχή Χριστούγεννα. 

53.000€ για εκδηλώσεις σε μια απομακρυσμένη περιοχή της πόλης  (Πάρκο Γ. Αποστολάκη-“Στρατιωτικό εργοστάσιο”), όπου η τοπική αγορά δεν θα “νιώσει” την προσέλευση του κόσμου! Οι εκδηλώσεις θα είναι “αμερικάνικου” τύπου και σε μια τραγική οικονομική περίοδο για την χώρα μας, το λιγότερο ως υπερβολή μπορούν να χαρακτηριστούν!

Οι εκδηλώσεις σύμφωνα με την εισήγηση που ψηφίστηκε από την διοίκηση στο Δ.Σ. θα  περιλαμβάνουν:  Δωρεάν εργαστήρια κατασκευών, δωρεάν παγοδρόμιο πλήρως εξοπλισμένο, ταχυδρομείο του Άη Βασίλη σε σπιτάκι, πάγκο κατασκευών, ξωτικά, μασκότ και χριστουγεννιάτικες μεγαλοφιγούρες, παιδότοπος για παιδιά προσχολικής ηλικίας όλες τις μέρες με τραπεζάκια, καρεκλάκια, & φουσκωτά λούνα παρκ, παιχνίδια για παιδιά προσχολικής ηλικίας, δυο παραστάσεις με δημιουργική απασχόληση, magic show, ξυλοπόδαρους, Χριστουγεννιάτικο face painting, πλήρη ηχητική κάλυψη με μουσική και φωτισμό χριστουγεννιάτικο, ιπτάμενα φαναράκια στο άναμμα του δέντρου που θα κάνουν εφέ, σιντριβάνι σοκολάτας και για 20 μέρες… δωρεάν μαλλί της γριάς!

#malli-grias

ΠΗΓΗΔημοσιεύθηκε στην έντυπη εφημερίδα Fx-news - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016
Προηγούμενο άρθροΟ Ντίξον της ΑΕΚ ενεπλάκη στο τροχαίο που σκοτώθηκε υπάλληλος του Δήμου Αχαρνών!
Επόμενο άρθροΔημοτικά Τέλη: Δείτε τι θα πληρώσουμε στον Δήμο το 2017
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.