Σημαντική διάκριση αθλητή-μαθητή του ΣΟΝΦ

0

Με μια ξεχωριστή διάκριση κλείνει το 2016 ο ΣΟΝΦ. Πρόκειται για τον έπαινο που απέσπασε για δεύτερη φορά ο αθλητής μας και μαθητής της Σχολής Χατζήβεη Χρήστος Θεοχάρης στον 4οΔιαγωνισμό Σκακιστικού Σκίτσου Καλαβρύτων.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται σε ετήσια βάση από τον τον ΣΕΠΟΚΕ υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων και της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας στα πλαίσια των Εκδηλώσεων Μνήμης του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής (13/12/1943) και φέτος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο σε συμμετοχές φτάνοντας τις 922 από 69 σχολεία!

Οι διαγωνιζόμενοι κρίθηκαν ανάλογα με την κατηγορία τους (γενική, επαγγελματίες, φοιτητές, μαθητές γυμνασίου, δημοτικών κα).

Προηγούμενο άρθροΑγιος Κοσμάς Ν.Φ.: Εορτασμοί του Μεγάλου Βασιλείου
Επόμενο άρθροΕπιστολή Τσακαλώτου: Η κυβέρνηση δεσμεύεται για κόφτη στις συντάξεις!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.