Σημαντικές δραστηριότητες του 2ου ΕΠΑΛ Νέας Φιλαδέλφειας

0

Το 2ο ΕΠΑΛ Ν. Φιλαδέλφειας στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS+, με

θέμα «Το Ψηφιακό Χάσμα Απειλεί Την Κοινωνική Ένταξη» πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη από τις 14 έως τις 19 Νοεμβρίου 2016 στην Ισέρνια της Ιταλίας. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν σχολεία πέντε Ευρωπαϊκών χωρών και συγκεκριμένα, τρία της Ιταλίας, δύο της Πορτογαλίας, ένα της Γαλλίας, ένα της Ρουμανίας και ένα της Ελλάδας.

Στην πρώτη συνάντηση των εταίρων του προγράμματος που πραγματοποιήθηκε στην Ισέρνια συμμετείχαν δύο εκπαιδευτικοί του 2ο ΕΠΑΛ Ν. Φιλαδέλφειας η κα. Μαριολοπούλου Παναγιώτα και ο κος. Μπέκας Παναγιώτης. Σκοπός της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή τρόπων εργασίας και καλών πρακτικών προκειμένου να υλοποιηθεί πρόγραμμα εκπαίδευσης ενηλίκων στις νέες ψηφιακές τεχνολογίες της καθημερινής ζωής στο οποίο το ρόλο του εκπαιδευτή στο πρόγραμμα θα αναλάβουν μαθητές του σχολείου μας. Στη συνάντηση αυτή καθορίστηκαν τα στάδια εργασίας του προγράμματος, οι αρμοδιότητες του κάθε εταίρου καθώς επίσης προγραμματίστηκαν οι μελλοντικοί προορισμοί σε τόπο και χρόνο. Οι συναντήσεις αυτές θα πραγματοποιηθούν ως εξής: Φεβρουάριος 2017 Αλεξάνδρεια Ρουμανίας, Μάιος 2017 Μαδέρα Πορτογαλίας, Οκτώβριος 2017 Ρεουγιόν Γαλλίας, Μάρτιος 2018 Ν. Φιλαδέλφεια Ελλάδας, Μάιος 2018 Λισσαβόνα Πορτογαλίας. Τέλος, στον ελεύθερο χρόνο έγινε ξενάγηση των εκπαιδευτικών στους ιστορικούς τόπους της περιοχής.

Η πρώτη φάση του προγράμματος περιλαμβάνει την έρευνα και καταγραφή των αναγκών της περιοχή μας στο συγκεκριμένο θέμα. Τα αποτελέσματα των εργασιών θα παρουσιαστούν στην επόμενη συνάντηση των εταίρων, τον Φεβρουάριο του 2017 στην Ρουμανία.


Η αιμοδοσία είναι μια ευγενική πράξη, της οποίας τα αποτελέσματα σώζουν ζωές . Το αίμα ούτε παράγεται ούτε αντικαθίσταται .Μόνο προσφέρεται. Είναι ζήτημα ζωής. Είναι ζήτημα τιμής.

Η έλλειψη και η ανεπάρκεια αίματος είναι μια κατάσταση που θέτει σε άμεσο κίνδυνο την ζωή όσων χρειάζονται το αίμα ως θεραπευτικό μέσο.

Η εθελοντική αιμοδοσία σώζει ζωές.

Πρόσφερε αίμα .Κάνε μια καρδιά να χτυπά !

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 2ο ΕΠΑ.Λ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

ΤΡΙΤΗ 13-12-2016

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Προηγούμενο άρθροΕορταστικό ωράριο από σήμερα – “Στηρίζουμε την Τοπική Αγορά”
Επόμενο άρθρο37 οι νεκροί ως τώρα από την βομβιστική επίθεση στο γήπεδο της Μπεσίκτας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.