“Που είναι το παγοδρόμιο βρε παιδιά;;;” #pagodromio (ΑΝΑΝΕΩΣΗ))

0

ΑΝΑΝΕΩΣΗ:

Ενημέρωση Δ.Φ.Χ.: Μόνο 25.000€ το κόστος των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων:

 Σε ενημέρωση που λάβαμε από τον Δήμο, μας διευκρινίστηκε ότι από το πρόγραμμα αφαιρέθηκε το παγοδρόμιο (σημαντικό κόστος) και οι γιορτές θα στοιχίσουν συνολικά 25.000€. Σε πολύ λογικά πλέον πλαίσια, αν αναλογιστούμε το εύρος των εκδηλώσεων και την μεγάλη διάρκειά τους.


53.000€ για Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις… (δείτε ΕΔΩ)

Οι εκδηλώσεις σύμφωνα με την εισήγηση που ψηφίστηκε από την διοίκηση στο Δ.Σ. θα  περιλαμβάνουν:

Δωρεάν εργαστήρια κατασκευών, δωρεάν παγοδρόμιο πλήρως εξοπλισμένο, ταχυδρομείο του Άη Βασίλη σε σπιτάκι, πάγκο κατασκευών, ξωτικά, μασκότ και χριστουγεννιάτικες μεγαλοφιγούρες, παιδότοπος για παιδιά προσχολικής ηλικίας όλες τις μέρες με τραπεζάκια, καρεκλάκια, & φουσκωτά λούνα παρκ, παιχνίδια για παιδιά προσχολικής ηλικίας, δυο παραστάσεις με δημιουργική απασχόληση, magic show, ξυλοπόδαρους, Χριστουγεννιάτικο face painting, πλήρη ηχητική κάλυψη με μουσική και φωτισμό χριστουγεννιάτικο, ιπτάμενα φαναράκια στο άναμμα του δέντρου που θα κάνουν εφέ, σιντριβάνι σοκολάτας και για 20 μέρες… δωρεάν μαλλί της γριάς!

Και ενώ το “μεγάλο όπλο” της εισήγησης -που ψηφίστηκε- ήταν το Δωρεάν Παγοδρόμιο, στο πρόγραμμα (και τις αφίσες) που ανακοίνωσε ο Δήμος, το Δωρεάν Παγοδρόμιο ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ!

Δείτε το πρόγραμμα και την αφίσα για του ‘λόγου το αληθές’:

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας –Χαλκηδόνος και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος σας ενημερώνουν ότι για πρώτη φορά φέτος δημιουργείται Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην πόλη μας και συγκεκριμένα στον υπαίθριο χώρο του Πάρκου Γ. Αποστολάκης (πρώην Στρατιωτικό Εργοστάσιο) στην Ν. Χαλκηδόνα. Υποδέχεται τους καλεσμένους του την Κυριακή 11/12/2016 από 11:00-15:00 και θα συνεχίζει να τους υποδέχεται και να δίνει χαρά σε μικρούς και μεγάλους μέχρι 31/12/2016.Τα παραμυθένια ξύλινα σπιτάκια στημένα σαν ένα μικρό χωριό θα φιλοξενούν μια πληθώρα δωρεάν δράσεων για τα μικρά παιδιά με πολλές εκπλήξεις, με ποικίλα καλλιτεχνικά δρώμενα, με δωρεάν μαλλί της γριάς και ρόφημα σοκολάτας τα οποία κάθε μέρα θα παρασκευάζονται και θα διανέμονται στα παιδιά από τα σπιτάκια του χωριού. Το ταχυδρομείο του Αι-Βασίλη και το σπίτι του, θα υποδέχεται και θα φωτογραφίζεται με τα παιδιά. Το σπιτάκι των κατασκευών και του face painting. Το τρενάκι περιήγησης το οποίο θα κάνει βόλτες στους δρόμους της πόλης και θα φέρνει τους επισκέπτες στο δικό μας Χριστουγεννιάτικο Χωριό.

http://www.filadelfia-xalkidona.gr/wp-content/uploads/2016/12/xrist-dfx1.jpg


 

Προηγούμενο άρθροΠαιδεία: “Τα παιδιά μας μένουν πλέον αγράμματα!”
Επόμενο άρθρο«Υπνώτισαν, βίασαν ομαδικά και βιντεοσκόπησαν γυναίκα στου Ρέντη»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.