Ποια  Τουρκία; Καμμένος, Κασιδιάρης, Αυλωνίτου της “έδωσαν το μήνυμα”!

1

Επίσκεψη που γεννά πολλά ερωτηματικά ως προς την ουσία της πραγματοποίησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, σε Καστελόριζο, Ρω και Στρογγύλη. Εντύπωση προκαλεί η από κοινού εμφάνιση των Χρυσαυγιτών βουλευτών Παππά και Κασιδιάρη με του βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Βίτσα και Αυλωνίτου. «Καυστικά» σχόλια της αντιπολίτευσης.

Ξεπέρασε κατά πολύ τα όρια

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, αναφερόμενος στην επίσκεψη, που ξεπέρασε κατά πολύ τα όρια μιας θεμιτής πατριωτικής στάσης, τόνισε ότι τόσο αυτός όσο και οι βουλευτές, μέλη της επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών υποθέσεων της Βουλής, μετέβησαν στα τρία νησιά για να πουν τα χρόνια πολλά στους αξιωματικούς, στους υπαξιωματικούς και στους στρατιώτες που υπηρετούν σε αυτά αλλά και στους κατοίκους των νησιών.

Στη νησίδα Ρω, παρουσία του Παν. Καμμένου, του αρχηγού ΓΕΕΘΑ και του αρχηγού ΓΕΣ και των 10 βουλευτών πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη της κυράς της Ρω.

Ο υπουργός Άμυνας, ενώ είχε ακούσει ήδη από όλα τα κόμματα ότι το να προχωρήσει σε κινήσεις εντυπωσιασμού, του τύπου να συνεδριάσει η Επιτροπή της Βουλής στο Καστελόριζο, είναι λάθος, επέμεινε και τελικά βρέθηκε στα τρία ακριτικά νησιά, προκαλώντας πολλές αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Αντιδράσεις της αντιπολίτευσης

«ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και Χρυσή Αυγή ΜΑΖΙ στα ακριτικά νησιά! Με τιμητικές φρουρές για τον Κασιδιάρη. Παράσταση Καμμένου με άδεια Τσίπρα», το σχόλιο του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη.

«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ απ’ την πρώτη στιγμή δήλωσε ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει στις “παράτες” και τους ψευτολεονταρισμούς του υπ. Άμυνας, Π. Καμμένου, την ίδια στιγμή που αυτός και η κυβέρνησή του στηρίζουν, με όλους τους τρόπους, την παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, η οποία αποτελεί παράγοντα αμφισβήτησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων και υπόθαλψης της τουρκικής επιθετικότητας.

Η σύνθεση τελικά της αποστολής, με τους κυβερνητικούς βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αγκαλιά με τους φασίστες της Χρυσής Αυγής, δείχνει ότι τέτοιες ενέργειες ανοίγουν επικίνδυνους δρόμους», το σχόλιο του γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σχολιάζοντας την επίσκεψη του Πάνου Καμμένου με κλιμάκιο βουλευτών, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, άφησε αιχμές, λέγοντας ότι «όταν χειριζόμαστε θέματα τέτοια με επικοινωνιακή, λαϊκιστική διάθεση, όταν μας ενδιαφέρει η ρητορεία, είναι σαν να αποδεχόμαστε τον κώδικα επικοινωνίας του κ. Ερντογάν».

“Η κυρά της Τω”
Εντύπωση προκάλεσε το tweet της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κυρίας Αυλωνίτου. “Τροσάγιο στη μνήμη της κυράς Της Τω”

Προηγούμενο άρθροΈφυγε ο Πέτρος Φυσούν
Επόμενο άρθροΗ πιο όμορφη πόλη της Ευρώπης;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.