Νέο χειρουργείο για τη Μυρτώ…

0

myrto-mporoyme-na-voithisoymeΜετά από 4,5 χρόνια σκληρής μάχης η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη από τη Νέα Χαλκηδόνα, προσπαθεί καθημερινά με την επίβλεψη των γιατρών της να αντιμετωπίσει τις πολλές και ανήκεστες βλάβες που της προκλήθηκαν όταν έπεσε θύμα βιασμού του Πακιστανού στη Χρυσή Ακτή της Πάρου.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ να στηρίξουμε την ΜΥΡΤΩ: Όσοι θελήσουν να προσφέρουν οποιαδήποτε οικονομική στήριξη συμπαράστασης για την αποκατάσταση της μικρής συμπολίτισσάς μας μπορούν να το κάνουν στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: ΚΟΤΡΩΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ 150/02762274, ΙΒΑΝ:GR1601101500000015002762274–SWIFT/BIC:ETHNGRAA

Η μητέρα της, Μαρία Κοτρώτσου, κάνει τα πάντα για να βοηθήσει το παιδί της. Δυστυχώς όμως φαίνεται ότι τα βάσανα της Μυρτούς δεν έχουν τελειωμό. Προχθές μπήκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και το απόγευμα της Τρίτης εγχειρίστηκε στα χέρια από τον καθηγητή κ. Μαλιζο με σκοπό να διορθώσει τις στρεβλώσεις ώστε να μην πονάει τόσο πολύ.

Δυστυχώς οι γιατροί αποκλείουν ότι θα αποκατασταθεί τελείως το πρόβλημα στα χέρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό είναι το έβδομο χειρουργείο που κάνει από τον Ιούλιο του 2012, όταν συνέβη το αποτρόπαιο συμβάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εγχείρηση ήταν πολύ δύσκολη και κράτησε αρκετές ώρες με τον γιατρό να αντιμετωπίζει μία κατάσταση πολύ δυσκολότερη από αυτή που περίμενε. Δυστυχώς τα χέρια της Μυρτώς θα έχουν -στην καλύτερη περίπτωση- πολύ μικρή λειτουργικότητα. Στο ένα χέρι έχει σίδερα και το άλλο χέρι έβαλε γύψο, ενώ η αποθεραπεία θα κρατήσει πάνω από 35 μέρες.

Προηγούμενο άρθρο“Ο Τσίπρας και το σύνδρομο της Πολυάννας”
Επόμενο άρθροΠάνω από 100 νεκροί από σεισμό στην Ινδονησία
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.