Ενδιαφέρουσα εκδήλωση από το τοπικό ΠΑΣΟΚ

1

pasok-2015Από την Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

Με πρωτοβουλία της Δημοτικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Ν.Φιλ/φειας-Ν.Χαλκ/νας έγινε πρόσκληση και συνάντηση παλαιών και νέων μελών-φίλων του ΠΑΣΟΚ σε γνωστό κατ/μα στη Ν.Φιλ/φεια.

Η ανταπόκριση στη πρόσκληση ήταν μεγάλη.Στη συνάντηση παρευρέθηκε και μίλησε ο βουλευτής και πρώην υπουργός Βασίλης Κεγκέρογλου. Ακολούθησε γόνιμος διάλογος μεταξύ των παρευρισκομένων της τρέχουσας πολιτικής κατάστασης.

Το συμπέρασμα ήταν ότι κανένα κόμμα ακόμη και αν έχει αυτοδυναμία δεν μπορεί να λύσει τα σοβαρά προβλήματα της χώρας. Γι’αυτό ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ, μια μεγάλη Δημοκρατική Συμπαράταξη μπορεί να πείσει ότι η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ είναι αναγκαία όσο ποτέ στη δύσκολη αυτή εποχή.

Προηγούμενο άρθροΒασιλόπουλος, Κουμαριανός, Παπανικολάου, στο συνέδριο της Κ.Ε.Δ.Ε.
Επόμενο άρθροΣτο Συνέδριο της ΚΕΔΕ ο σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.