Γήπεδο ΑΕΚ: Πήρε το ΟΚ από την “Αρχιτεκτονική”

0


Μια υπογραφή χωρίζει πλέον

την ΑΕΚ από το να ξεκινήσει τις διαδικασίες για το όνειρο της «Αγιά-Σοφιάς»!

Στην τρίτη συνεδρίαση όπου συζητήθηκε το θέμα του γηπέδου, το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής ενέκρινε οριστικά τον φάκελο της «Ένωσης».

Έχοντας κάνει όλες τις αλλαγές που τους είχαν ζητηθεί (χωρίς εκείνες να επηρεάζουν τη μορφή ή τη λειτουργικότητα του έργου) οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων» είδαν τα μέλη του συμβουλίου να μην διατυπώνουν σήμερα κάποια νέα ένσταση.

Μέσα λοιπόν στις επόμενες 2-3 ημέρες αναμένεται να υπογραφεί και τυπικά η έγκριση της αρχιτεκτονικής μελέτης, που ήταν και το τελευταίο σημαντικό εμπόδιο που έπρεπε να βγάλει από τη μέση ο σύλλογος.

Έτσι, το μόνο που θα απομένει πλέον θα είναι η έγκριση των υψομέτρων από τον Δήμο, ώστε να εκδοθεί έπειτα η οικοδομική άδεια και να ξεκινήσουν τα έργα.

Sport-fm

Προηγούμενο άρθρο“Αποκλειστικό: Το χαλί και το άγημα μεταφέρονται στο ΠΠΙΕΔ” #xali_agima
Επόμενο άρθροΗ Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Α.Ε. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.