Αγνοείται ο Έλληνας πρέσβης στη Βραζιλία

0

Αγνοείται τις τελευταίες μέρες, σύμφωνα με πληροφορίες ξένων ειδησεογραφικών μέσων, ο Έλληνας πρέσβης στη Βραζιλία.

Πρόκειται για τον 59χρονο Κυριάκο Αμοιρίδη, ο οποίος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, γεγονός που έχει επιβεβαιώσει και η αστυνομία της χώρας.

Κατά τα δημοσιεύματα, ο Έλληνας πρέσβης δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και τρεις μέρες, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα σχόλιο από την ελληνική πρεσβεία στη Βραζιλία.

Πηγή προσκείμενη στην ελληνική πρεσβεία, δήλωσε στην εφημερίδα Folha, πως ήδη έχει ενημερωθεί το αρμόδιο υπουργείο στη Βραζιλία και το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.

Την ίδια ώρα αξιωματούχος σημείωσε στην Sun, πως επικοινώνησε με τον Έλληνα πρέσβη το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας με γραπτά μηνύματα, αλλά δηλώνει πως δεν είναι βέβαιος πως ο ίδιος απαντούσε στα μηνύματα.

Προηγούμενο άρθροΟι 10 ωραιότερες φωτογραφίες από drone για το 2016!
Επόμενο άρθροΔ.Φ.Χ.: Λειτουργία θερμαινόμενων χώρων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.