2ο Γυμνάσιο Ν.Φ.: Μεγάλο βραβείο σε απόφοιτο

0

2o-gymnasio-neas-filadelfeiasΓια άλλη μιά φορά ο απόφοιτος πλέον μαθητής μας Παναγιώτης Κοντοειδής μας κάνει περήφανους. Αυτή την φορά η βράβευση του δεν γίνεται στον αθλητισμό αλλά σε τομέα της Πληροφορικής.

Στα πλαίσια του 2ου coding bootcamp του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών που έγινε στις 22 Οκτωβρίου 2016 επ” ευκαιρία της εβδομάδας του Κώδικα, η ομάδα που συμμετείχε ο Παναγιώτης  πήρε το δεύτερο βραβείο με διαφορά 1 πόντου από την πρώτη ομάδα. Συγκεκριμένα δήλωσαν συμμετοχή 350 μαθητές Γυμνασίων-Λυκείων στην πλειοψηφία τους από ιδιωτικά σχολεία. Επιλέχθηκαν οι 40 βάσει βιογραφικού. Μετά αυτοί οι 40 μαθητές χωρίστηκαν σε 8 ομάδες και διαγωνίστηκαν σε  δοκιμασίες που περιείχαν ρομποτική, αναλυση δεδομένων, γράψιμο κώδικα σε java script και αλγοριθμικά προβλήματα. Η  ομάδα του Παναγιώτη που περιελάμβανε τους μικρότερους ηλικιακά μαθητές κέρδισε το δεύτερο βραβείο απόδοσης με διαφορά 1 πόντου από την ομάδα που κέρδισε το πρώτο βραβείο.

Να ευχηθούμε για άλλη μία φορά καλή πρόοδο στον Παναγιώτη σε ότι ασχολείται! Πάντα νίκες κα βραβεία.

Συγχαρητήρια!!!

Προηγούμενο άρθροΉττα του Ιωνικού ΝΦ από τη Νέα Ιωνία
Επόμενο άρθροΒγήκε από την Εντατική ο Θανάσης Πλεύρης
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.