«Τα σπάνε»… Jimmy Fallon, Metallica & The Roots με παιδικά μουσικά όργανα!

0

548645Αν διαθέτεις χιούμορ, αυτοσαρκασμό και άπλετο ταλέντο, το αποτέλεσμα είναι απλώς απολαυστικό. Δείτε το Ender Sandman όπως δεν το φανταστήκατε ποτέ!

Εκεί στην Αμερική κάνουν τηλεόραση. Αυτή η τηλεόραση που κάνουν στην Αμερική είναι ένα πράγμα τελείως διαφορετικό από αυτό που (προσπαθούμε να) κάνουμε εμείς εδώ.

Τι εννοούμε; Δείτε το παρακάτω βίντεο από την εκπομπή “The Tonight Show” και απολαύστε έναν από τους καλύτερους παρουσιαστές-περφόρμερ της αμερικανικής τηλεόρασης, Jimmy Fallon, μαζί με τους (σκληροτράχηλους και άκαμπτους υποτίθεται) Metallica και το χιπ χοπ συγκρότημα The Roots να «ερμηνεύουν» το γνωστό τραγούδι “Ender Sandman” με παιδικά μουσικά όργανα!

Ναι, ο James Hetfield, κρατά μια πολύχρωμη φλογέρα και οι υπόλοιπο τύμπανα, αρμόνια και ξυλόφωνα!

Προηγούμενο άρθρο“Κοντά σε 4ο μνημόνιο…”
Επόμενο άρθροΣτη Νέα Φιλαδέλφεια η πρώτη απόδραση κρατουμένου με βραχιολάκι!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.