Παγκόσμια διάκριση για την Ξιφασκία της ΑΕΚ!

0

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΣΠΑΘΗ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΦΗΒΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ

xifaskia-aekΣυγκεκριμένα η ομάδα της ΑΕΚ με τους αθλητές Νίκο Φραγκοζίδη, Παναγιώτη Κοντοειδή, Βασίλη  Γιαννακόπουλο κατάφερε να διακριθεί στην Σόφια Βουλγαρίας στις 6 Νοεμβρίου 2016 στην 8άδα των καλύτερων ομάδων αγωνιζόμενη μεταξύ 33 ομάδων (Οι εν λόγω αθλητές έχουν αναδείξει πρωταθλήτρια Ελλάδας την ΑΕΚ το 2016).

Η κοπιώδης  δουλειά του προπονητή των επιτυχιών Θανάση Δελενίκα έχει αποτελέσματα και στο εγχώριο πρωτάθλημα. Οι ανωτέρω αθλητές κατέχουν σήμερα ατομικά στην βαθμολογία της Ομοσπονδίας Ξιφασκίας  την 1η, 4η και 6η θέση αντίστοιχα και αποτελούν το παρόν και το μέλλον της Ελληνικής Ξιφασκίας.

Προηγούμενο άρθροΣτο Πανελλήνιο η “Ανδρομέδα”
Επόμενο άρθροΑ.Ο.Π. Χαλκηδονικός: Ξεχωριστή μουσική βραδιά από όλα τα τμήματα του συλλόγου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.