Γήπεδο ΑΕΚ: Έγγραφο της 30/09 που ζητά η “Δικέφαλος 1924” την υψομετρική από τον Δήμο!

0

aek-ypsometrikhΣτις 11 Αυγούστου 2016 είχαμε αναδημοσιεύσει ρεπορτάζ τους γνωστού ιστότοπου

iefimerida.gr (σχεδόν όλα τα ΜΜΕ ανέφεραν την πληροφορία), το οποίο έλεγε:

Θετικά νέα έκρυβε η σημερινή μέρα για την ΑΕΚ όσον αφορά την υπόθεση της ανέγερσης του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το Υπουργείο Περιβάλλοντος προχωρά το ζήτημα της υψομετρικής μελέτης, η οποία απομένει προκειμένου να ανάψει το πράσινο για την έναρξη των έργων. Παρακάμπτοντας ουσιαστικά τις αντιδράσεις του δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας, η ΑΕΚ προχώρησε τις επαφές της με στελέχη της Κυβέρνησης και τα μηνύματα που λαμβάνει είναι θετικά. Ερήμην του Δήμου η υψομετρική μελέτη θα μπει τελικά στο φάκελο της άδειας, που προχωράει σημαντικά. Βάσει Νόμου, εξάλλου, οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου παρέκαμψαν τον Δήμο που ξεπέρασε κάθε νόμιμο περιθώριο χρόνου και προχωράνε την υψομετρική μελέτη. Με την ένταξη της υψομετρικής μελέτης στο φάκελο θα… ταξιδέψει στη ΔΟΚΚ πληρέστατος και θα απομένει η εξέτασή του για να «ανάψει» η Κυβέρνηση το πράσινο φως για την έκδοση της άδειας του γηπέδου της ΑΕΚ. Παράλληλα σε προχωρημένο στάδιο είναι και η έγκριση της αρμόδιας επιτροπής στην αρχιτεκτονική μελέτη του έργου. Στην ΑΕΚ αισιοδοξούν πως αν όχι μέσα στον Αύγουστο, τότε προς τα τέλη του Σεπτεμβρίου, θα υπάρχουν ευχάριστα νέα και ίσως ξεκινήσουν τα πρώτα έργα.

Σήμερα (19/10) κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο επίσημο έγγραφο με ημερομηνία 30/09/2016 και αρ. πρωτοκόλλου 183 στο οποίο φαίνεται η εταιρία “ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 ΑΕ” να ζητά από τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας την “Διάθεση στοιχείων υφισταμένων υψομετρικών μελετών” και αναφέρει όπως θα δείτε στο έγγραφο υψομετρικά στοιχεία οδών γύρω από το οικόπεδο της ΑΕΚ.

Το θέμα βέβαια που προκύπτει είναι μεγάλο! Ενώ μέχρι τώρα “γνωρίζαμε” και γράφαμε ότι ο φάκελος είναι έτοιμος (και η υψομετρική φυσικά) και αναμέναμε την πολυπόθητη -για τους περισσοτέρους μας- άδεια για να ξεκινήσουν τα έργα, με έκπληξη διαπιστώνουμε αίτηση με ημερομηνία 30/09 από την μεριά της κατασκευαστικής που έχει αναλάβει την ανέγερση του γηπέδου για λογαριασμό της ΑΕΚ! Αίτηση για διάθεση στοιχείων!

Τα ερωτήματα είναι πολλά. Ο κόσμος της ΑΕΚ αλλά και της Νέας Φιλαδέλφειας θα πρέπει να ενημερωθεί επίσημα από τους αρμοδίους σύντομα…

Δείτε το έγγραφο:

aithsh

 

Προηγούμενο άρθροΜολότοφ κατά των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς στο Σύνταγμα
Επόμενο άρθροΕνημέρωση από τη Μητρόπολη Ν. Ιωνίας & Φιλαδελφείας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.