Αλσος Ν.Φ.: “Απομάκρυνση του σταθμού μεταφόρτωσης απορριμάτων” στο Δ.Σ. της Τετάρτης!

0

skoypidia-alsos-metafora-ghpedo-aekΣτο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης (12/10)

το 15ο Θέμα με τίτλο: “Στέγαση μονάδας συλλογής και ανάκτησης ανακυκλώσιμων υλικών και σταθμού μεταφόρτωσης Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος” αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον…

Τα τελευταία χρόνια έως και σήμερα, ο σταθμός μεταφόρτωσης απορριμμάτων του δήμου, λειτουργεί σε μη αδειοδοτημένο χώρο μέσα στο Άλσος Ν. Φιλαδέλφειας, σε σημείο δίπλα από το κλειστό γυμναστήριο της ΑΕΚ (Γιώργος Μόσχος) που γκρεμίστηκε μαζί με το κυρίως γήπεδο το 2003. Μάλιστα ο Δήμος μας έχει καταδικαστεί με βαρύτατα πρόστιμα για την ύπαρξη του σταθμού στο άλσος και πρέπει να απομακρυνθεί.

Επιπροσθέτως, θα πρέπει να απομακρυνθεί λόγω και ότι ο συγκεκριμένος χώρος είναι τμήμα έκτασης που ρυμοτομείται προκειμένου σύμφωνα με τον Ν. 4277/2014 να υποστηρίξει την ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ που βρίσκεται πλέον στη διαδικασία έκδοσης οικοδομικής άδειας…

Την Τετάρτη στο συμβούλιο, θα μάθουμε περισσότερες  λεπτομέρειες, όπως, που θα μεταφερθεί, το κόστος, προδιαγραφές κλπ…

 

Προηγούμενο άρθροΑνατροπή στην τραγωδία της Αίγινας…
Επόμενο άρθροΓεμίζουμε με… «αέρα κοπανιστό»!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.