Σε κλοιό κακοκαιρίας και η Νέα Φιλαδέλφεια!

0

 

vroxh-filadelfeiaΈντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν από το Σαββάτο το πρωί την Αττική και τη Νέα Φιλαδέλφεια φυσικά, σε συνέχεια των ακραίων που πλήττουν την Δυτική Ελλάδα με μεγάλες ζημιές. Μέχρι στιγμής (12.50μμ) στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν έχουμε πληροφορίες για ζημιές.

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

123421

Προβλήματα σε Μεσολόγγι, Ναύπακτο και Πάτρα έχει προκαλέσει το κύμα κακοκαιρίας, που πλήττει από το πρωί του Σαββάτου πολλές περιοχές της Δυτικής Ελλάδας.

Ειδικότερα, εξ΄ αιτίας των καταιγίδων, έχουν πλημμυρίσει σπίτια και καταστήματα στην πόλη του Μεσολογγίου, ενώ λόγω των δυνατών ανέμων, έχουν σημειωθεί πολλές κοπές δέντρων.

Η Πυροσβεστική υπηρεσία έχει δεχθεί περισσότερες από 100 κλήσεις για απαντλήσεις υδάτων από σπίτια και καταστήματα, όπως επίσης και για κοπές δέντρων.

Προβλήματα καταγράφονται και στην Ναύπακτο, όπου εκεί η Πυροσβεστική έχει δεχθεί περίπου 20 κλήσεις για απαντλήσεις υδάτων.

Επίσης, η καταιγίδα που έπληξε την Πάτρα, η οποία συνοδευόταν από ισχυρούς ανέμους, προκάλεσε πλημμύρες σε υπόγεια σπιτιών και καταστήματα, ενώ η Πυροσβεστική έχει δεχθεί περίπου 25 κλήσεις για απαντλήσεις υδάτων.

Μία γυναίκα τραυματίστηκε, όταν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, η γυναίκα επέβαινε σε ταξί και όταν κατέβηκε από το όχημα στην περιοχή Οβρυά παρασύρθηκε από τα νερά, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε φρεάτιο.

Μάλιστα κατά την διάρκεια της καταιγίδας σημειώθηκε ολιγόλεπτη διακοπή ρεύματος σε περιοχές της Πάτρας.

Προηγούμενο άρθροΠαναγίτσα Ν.Φ.: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Θεατρικό εργαστήρι & στη Χορωδία
Επόμενο άρθροΑπόφαση-“βόμβα” του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για τους συμβασιούχους!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.