ΟΝΝΕΔ ΝΦ-ΝΧ: “Από τη στιγμή που μας λασπολογούν καταδικασμένοι με πολυετή φυλάκιση… κάτι κάνουμε σωστά!”

1


Από τον πρόεδρο της τοπικής ΟΝΝΕΔ κύριο Τάσο Κοσκολέτο λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Ανάρτηση – απάντηση σε τοπική εφημερίδα

Για να αποτύχει κάποιος πρέπει πρώτα να προσπαθήσει. Αν δεν προσπαθήσει, δε τίθεται θέμα αποτυχίας. Αντιθέτως όταν θέλησε ο Τάσος Κοσκολέτος και τον κόσμο είχε και τη δύναμη να εκλεγεί σύνεδρος όπως στο πολύ πρόσφατο παρελθόν απέδειξε.

• Ο Τάσος Κοσκολέτος επίσης επανεξελέγει πρόεδρος μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες δίχως τη συμβολή κανενός και δεν χρωστάει γραμμάτια κυριολεκτικά σε κανέναν.

• Εχει δημιουργήσει έργο στη πόλη, ανασύρωντας μια τοπική ΟΝΝΕΔ ουσιαστικά ανύπαρκτη και την έχει καταστήσει ζωντανό οργανισμό με πολυπληθή μέλη διεξάγωντας δράσεις αιμοδοσίας, δενδροφυτεύσεων, συλλογή τροφίμων για Έλληνες και πρόσφυγες καθώς και άλλα έργα τα οποία έχουν αξία όταν παραμένουν στην αφάνεια και δεν τα διατυμπανίζουμε.

• Τέλος, θεωρούμε οτι από τη στιγμή που μας λασπολογούν άνθρωποι καταδικασμένοι από τη δικαιοσύνη, με πολυετή φυλάκιση και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, κάτι κάνουμε σωστά. Εμείς τουλάχιστον μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι το βράδυ με όσα πράττουμε. Αλίμονο σαν νέοι Έλληνες, εάν στηρίζαμε άτομα που έδωσαν κακό όνομα στη πολιτική και κατάντησαν την Ελλάδα εδώ που είναι σήμερα.”

Προηγούμενο άρθροΔ.Σ.-Άλσος Ν.Φ.: “Στην τελική ευθεία η ανάπλαση του & Διεκδίκηση κυριότητας (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΣεισμός 5,5 Ρίχτερ στην περιοχή των Ιωαννίνων!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.